Registratie apotheker (AIOS)

Service Apotheek Leonardus

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Helmond

Leuk je te ontmoeten!

Ben je als apotheker of bijna afgestudeerd apotheker op zoek naar een leuke plek om te werken en je registratie tot openbaar apotheker specialist te volgen dan bij je bij ons aan het juiste adres.

Dit zijn wij:

  • We werken in een grote apotheek in een gezondheidscentrum in een markant gebouw met verschillende gezondheidszorg disciplines in het centrum van Helmond.
  • Wij willen zorg op maat leveren en voor de patiënten in ons verzorgingsgebied een spin in het web van eerstelijnszorg zijn. We willen de patiënten zoveel mogelijk ontzorgen.
  • We maken gebruik van Smartfilling, track&trace en een 24-uurs uitgifte automaat.  We voorzien daarnaast veel patiënten van een medicatierol en hebben een uitgebreide herhaalservice.

Dit ga jij doen:

Onze nieuwe collega is niet bang voor een uitdaging en denkt mee met de patiënt bij vragen over diens medicijngebruik. Hij of zij vindt het daarnaast leuk om in een groot team te werken en schuwt overleg en sparren met collega’s niet. De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het meedraaien in de dagdiensten als aanspreekpunt voor de assistentes, uitvoeren van medicatiebewaking, receptcontrole en het verzorgen van de medicatiereviews.

Wat bieden wij jou?

  • Een opleidingsplek met twee collega apothekers die graag met je sparren en elkaar coachen.
  • Een team met naast de twee apothekers vijftien apothekersassistentes, twee farmaceutisch medewerkers en drie bezorgers.
  • Een werkplek met  korte lijnen en een fijne samenwerking met de huisartsenpraktijk. Ook met voorschrijvers buiten ons centrum zijn er goede contacten en samenwerking.
  • Veel  facetten binnen de farmaceutische zorgverlening in de eerste lijn komen aan bod en dit geeft een mooie allround basis voor de specialisatie opleiding.
  • Een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de richtlijnen van de KNMP aanvang 1 maart 2021 of in overleg.

Match? Ben jij de enthousiaste apotheker (m/v) die wij zoeken om ons team te versterken en op te leiden tot openbaar apotheker specialist? Solliciteer direct via Het Apotheekloket! 

Ook collega’s in spé die binnenkort afstuderen worden van harte uitgenodigd om te reageren.

Heb je vragen? neem contact met ons op: Loes van Rooij-Vos (l.rooij@gcleonardus.nl) en Kees van der Zouwen (c.zouwen@gcleonardus.nl)

Locatie

Wethouder Ebbenlaan 131
5701AH Helmond
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Kees van der Zouwen

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

25-01-2021