Registratie apotheker (ApIOS)

Service Apotheek van Zanten

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Zeist

Wil jij werken in de mooiste apotheek van Zeist? Apotheek van Zanten is een grote zelfstandige apotheek in het centrum van Zeist. We zijn aangesloten bij de Service Apotheek-formule. De apotheek bestaat sinds 1914 en heeft een goede naam opgebouwd. We zijn al jaren HKZ-gecertificeerd en onze klanttevredenheid scoort met een 8.4 ruim boven het gemiddelde.

We leveren zorg aan vele verzorgings- en verpleegtehuizen in en rondom Zeist. We voorzien 2000 patiënten van een medicatierol en hebben hiervoor een eigen GDS-machine. Daarnaast maken ruim 1000 patiënten gebruik van onze herhaalservice. We hebben het apotheekpakket CGM (Mira), Medimo en FarMedRx voor de verpleeghuizen en NControl voor o.a. medicatiebeoordelingen en MFB’s.

Ben je recent of bijna afgestudeerd en wil je aftasten welke richting je op wil? Onze apotheek heeft van alles wat: de ‘normale’ openbare farmacie, uitgebreide logistiek (eigen smartfilling en GDS-machine) en veel ouderenzorg (zowel instellingsfarmacie als thuiszorg).

Naast jou zijn we met drie apothekers (waarvan 1 de eigenaar), waardoor er veel van elkaar te leren en met elkaar te sparren is. Verder bestaat het team uit 15 assistentes, 2 BBL’ers, 5 hulpkrachten en 6 bezorgers. We zijn een hecht, gezellig en gevarieerd team en iedereen staat voor je klaar om je in te werken en uitleg te geven.

Wat ga je doen?

De eerste periode help je de assistentes mee met de dagelijkse werkzaamheden (balie & receptverwerking). Zo leer je de apotheek goed kennen. Daarna ben je samen met de andere apothekers verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de apotheek. Je controleert recepten, voert medicatiebeoordelingen uit, handelt MFB’s af en bent beschikbaar voor vragen van assistentes en artsen. In overleg ben je eventueel verantwoordelijk voor logistieke zaken, de GDS-machine, contact met tehuizen en/of FTO’s.

Wat verwachten wij van jou?

  • Een proactieve en enthousiaste houding.
  • Collegiaal en communicatief vaardig.
  • Sterke affiniteit met patiëntenzorg.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je voelt je verantwoordelijk, bent stressbestendig en flexibel, kan goed omgaan met feedback en hebt een gezonde portie humor.

Wat bieden wij jou?

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao Apothekers in dienstverband.
  • Aantal uur in overleg: 32-40 uur.
  • Mogelijkheid tot het volgen van het specialisme tot openbaar apotheker.
  • Een gezellige werksfeer.
  • Bovenal een leuke en afwisselende baan!

We zien reacties met belangstelling tegemoet. Solliciteren kan direct via Het Apotheekloket!

Vragen? Mail naar info@apotheekvanzanten.nl of bel 030 – 691 69 56.

Alex Lamine, Anne van der Meijden - Wiegink & Inge Wolterink, apothekers.

Locatie

Slotlaan 312
3701 GX Zeist
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

31 - 40

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Anne van der Meijden - Wiegink

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

08-09-2021