Assistent(e)

Apotheek Schyns

Dienstverband

Parttime

Locatie

Echt

Wij breiden ons team uit en zijn wij opzoek naar een enthousiaste collega die ons voor minimaal 7 maanden zou kunnen ondersteunen met mogelijkheid op een vast contract. Het team bestaat uit een assistentes van 21 tot 67 jaar oud. Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde collega met een groot hart voor het leveren van zorg aan onze patiënten. Op dit moment zoeken wij naar iemand die ons ongeveer 24-32 uur in de week kan ondersteunen (parttime).

Apotheek Schyns is een middelgrote apotheek gelegen in het zuiden van Limburg. Met een team van 15 assistentes en 2 bezorgers leveren wij met veel passie en tijd voor de patiënt de zorg in dit gebied. Wij werken daarnaast direct samen met enkele grote verzorgingstehuizen en wooncomplexen in de regio. Onze visie ligt bij het leveren van service en dit doen wij door waar mogelijk wat extra tijd te nemen voor onze patiënten. In het zelfde gebouw van de apotheek bevinden zich 4 huisartsen. Doordat wij samen op 1 locatie werken is er makkelijk en snel contact tussen alle zorgteams.

Als assistente bij Apotheek Schyns zal je werken in ochtend en middag shifts. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met het behouden van zoveel mogelijk variatie. Zo proberen wij iedereen op elke plek in de apotheek meerdere keren per maand neer te zetten. Dit zorgt ervoor dat er een dynamische werkstijl ontstaat waarbij je niet altijd maar dezelfde taken uitvoert. Wij bieden hiervoor een tijdelijk contract aan met mogelijkheid tot een vast contract. Alle arbeidsvoorwaarden liggen verder in lijn met CAO voor apothekersassistentes.

Soort dienstverband: Parttime

Parttime uren: 24-32 per week

Salaris: €2.000,00 - €2.500,00 per maand

Rooster:

  • Dagdienst
  • ma-vr

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Kerstpakket
  • Personeelskorting
  • Reiskostenvergoeding

Soorten aanvullende vergoedingen:

  • Overuren uitbetaald

Ervaring:

  • Apothekersassistent: 1 jaar (Gewenst)

Werklocatie: Eén locatie

Verwachte startdatum: per direct.

Mocht je naar aanleiding van ons verhaal interesse hebben. Solliciteer dan direct via Het Apotheekloket.

 

Locatie

Nieuwe markt 2 2
6101CT Echt
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Raoul Schyns

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

24-11-2022