Tweede apotheker

Apotheek de Linie

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Doesburg

We zoeken een apotheker,  voor 32-36 uur per week, die zo spoedig mogelijk kan beginnen. We zoeken een collega apotheker, die met ons de farmaceutische patiëntenzorg, verder kan verbeteren. Daarbij werk je samen met de huidige apothekers en het ervaren assistententeam. Je werkzaamheden zijn divers van de dagelijkse receptgang en receptcontrole, medicatie beoordeling en afhandeling MFB's, voorbereiden FTO-onderwerpen, tot het aansturen van het apotheekteam.

Apotheek de Linie is gevestigd in Hanzestad Doesburg. Naast de apotheek zijn er meerdere zorgdiciplines aanwezig op de Linie. De lijnen met de andere zorgverleners zijn kort. We hebben een goede verstandhouding met de huisartsen en de onderlinge samenwerking verloopt prettig. 

Kun je goed in teamverband werken, ben je collegiaal en patiëntgericht? kan je het werken in een drukke apotheek aan? Dan ben jij de apotheker die wij zoeken!

 Wat bieden wij?

Een leuke afwisselende baan bij een ervaren apotheekteam, bestaande uit 2 apothekers, 14 assistenten, 3 bezorgers en 2 farmaceutisch medewerkers.

In eerste instantie gaat het om een jaarcontract, met eventueel de mogelijkheid om de opleiding tot Openbaar Apotheker Specalist te volgen. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO apothekers in loondienst.

Geïnteresseerd?

Wil jij ons team versterken of heb je vragen? Neem contact op of reageer door je CV en motivatie te mailen naar Astrid de Jong-Coene, apotheker (adejongcoene@ezorg.nl)

 

Locatie

De Linie 3
6982AZ Doesburg
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

A de Jong-Coene

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

02-02-2023