Tweede apotheker

Apotheek Zuiderhaaks

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Den Helder

Enthousiaste collega apotheker gezocht

Ben jij een enthousiaste, klantgerichte en ondernemende apotheker? Vind jij het leuk om het beste uit een team te halen, hou je van aanpakken en ben jij een creatieveling met een ondernemershart?

Vanwege de drukke werkzaamheden van de huidige apothekers zoeken we een derde collega. Een teamspeler, met goede communicatieve vaardigheden, flexibel, open naar collega’s én klanten, klantvriendelijk en meedenkend. Samen met de twee andere apothekers geef je leiding aan het team. Er is echter ook veel ruimte om zelfstandig te werken aan projecten, vaak ook in samenwerking met onze Farmaceutisch Consulent. Kortom, we zoeken een duizendpoot.

Over Apotheek Zuiderhaaks:

Apotheek Zuiderhaaks is een grote en zelfstandige apotheek in de wijk Nieuw Den Helder. Wij verstrekken farmaceutische zorg aan mensen in heel Den Helder, waaronder ook twee “verzorgingshuizen” en een aantal kleinere instellingen. Wij hebben een uitstekende samenwerking met de huisartsen, thuiszorg, collega apothekers en het ziekenhuis in de regio. Wij proberen continu onze kwaliteit te verbeteren en maken daarbij gebruik van ons HKZ gecertificeerd kwaliteitssysteem. Door middel van baxteren met een elektronisch toedienregistratiesysteem, herhaalservice, central filling, een track en trace systeem en e-Health via MijnGezondheid.net blijven we telkens weer vernieuwen. Wij werken met Pharmacom. We bereiden niet zelf. We hebben geen avond-, nacht- en weekenddienst.
Uiteindelijk draait alles bij Apotheek Zuiderhaaks om de patiënt, met aandacht voor patiëntenzorg, voorlichting en zelfzorg.

Meer informatie:

Wij zoeken een collega apotheker voor 24-38 uur per week. Opleiding tot apotheker-specialist is mogelijk maar als de opleiding is afgerond is dat ook uitstekend. De Cao Apotheken in dienstverband is van toepassing. Studeer je in 2020 af, dan nodigen we je ook uit te solliciteren. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Reinier Bax, apotheker of Elly Zon, apotheker, telefoon 0223-623132. Kijk ook op www.apotheekzuiderhaaks.nl.

Je sollicitatie met cv kan je sturen naar Apotheek Zuiderhaaks, Marsdiepstraat 292, 1784 AW Den Helder, of via mail naar info@apotheekzuiderhaaks.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Apotheek Zuiderhaaks

Locatie

Marsdiepstraat 292
1784 AW Den Helder
Routebeschrijving

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Reinier Bax

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

27-05-2020