Tweede apotheker

Apothekers Combinatie Veendam

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Veendam

Service Apotheken Combinatie Veendam is op zoek naar een tweede apotheker 

Service Apotheken Combinatie Veendam (ACV) is per direct op zoek naar een enthousiaste tweede apotheker voor apotheek Sorghvliet.

Apotheek Sorghvliet is de grootste vestiging van onze groep. Naast de reguliere apotheekwerkzaamheden, is onze central filling en de farmaceutische zorg voor individuele distributievormen (baxter) centraal voor al onze apotheken op deze locatie gevestigd.

Wat zoeken wij? 

Wil je op een waardevolle manier omgaan met mensen? Ben jij communicatief vaardig, positief ingesteld, flexibel en daadkrachtig? Voel jij je betrokken bij en verantwoordelijk voor de uitvoering van je werk? En heb je affiniteit met de farmaceutische zorg voor baxtercliënten? Dan ben jij de persoon die ACV zoekt. 

Taken: 

  • Je waarborgt de gezondheid van de cliënt door verantwoord en kwalitatief hoogwaardig farmacotherapeutisch en farmaceutisch handelen, ziet toe op medicatiebewaking, en risicobeheersing.
  • Je draagt zorg voor het leveren van medicatie aan kwetsbare ouderen.
  • Je werkt graag aan innovatie en kunt op een goede manier met IT omgaan. 
  • Je houdt je bezig met het stroomlijnen van processen.
  • Je zorgt mede voor uitvoering van het jaarplan en draagt bij aan de realisatie van de gestelde doelen. 
  • Je toont voorbeeldgedrag aan onze medewerkers in de apotheek en bevordert de ontwikkeling, samenwerking en kennisdeling.   

Wat hebben wij jou te bieden? 

ACV is een apothekengroep en bestaat uit vijf apotheken. ACV wil waardevolle farmaceutische zorg leveren voor onze cliënten en externe belanghebbenden. Belangrijke waarden waar wij vanuit handelen zijn respect, samenwerken en continue verbeteren. De cliënt staat daarbij centraal. ACV biedt ruimte en middelen voor eigen groei en ontwikkeling, zowel in de rol van apotheker als leidinggevende. Je komt in een team die vanuit een gezamenlijk belang werkt. Het team biedt ondersteuning waar nodig, zodat jij je optimaal kan ontwikkelen. Het betreft een fulltime functie, maar minimaal 32 uur. We bieden je een jaarcontract met uitzicht op verlenging.  

Interesse? 

Als je belangstelling hebt, dan ontvang ik graag voor 22 september 2022 a.s. een gemotiveerde brief en je CV, die je mag mailen naar jolly.ten.brinke@acveendam.nl.

Of solliciteer direct via Het Apotheekloket!

Locatie

Skagerrak 9
9642 CT Veendam
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

51 of meer

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Jolly ten Brinke

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

08-09-2022