Registratie apotheker (ApIOS)

Regentesse apotheek

Dienstverband

Fulltime

Locatie

DEN HAAG

Wij zijn op zoek naar een tweede apotheker!
Heb jij net de WO-opleiding Farmacie voltooid en wil je graag het specialisatietraject tot Openbaar Apotheker Specialist volgen? Kom dan ons apotheekteam versterken. Met 4 apothekers in de apotheek zal je niets tekort komen qua begeleiding en ontwikkeling.

Over de apotheek…
De Regentesse Apotheek, opgericht in 1897, is een middelgrote stadsapotheek met een relatief jong publiek. Een aantal jaar terug is de apotheek verbouwd waarbij er bijzondere aandacht gegeven is aan privacy. Dit heeft geresulteerd in een mooi privacyhokje voor elke balie en een effectieve soundmasking in de wachtruimte. In het gebouw zijn twee huisartsenpraktijken, diëtisten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten en bloedpr aanwezig waar nauw mee wordt samengewerkt. Wij zijn HKZ gecertificeerd, aangesloten bij de Service Apotheek-formule en PLUS apotheek.

De werkzaamheden
Samen met de andere apothekers ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden in de apotheek, zoals het aansturen van het team, controleren van recepten en ondersteunen van de werkvloer. Daarnaast voer je medicatiebeoordelingen uit, bereid je FTO’s voor en draag jij bij aan het kwaliiteitssysteem en werkprocessen zoals herhaalservice en baxterrollen. Het verbeteren van de samenwerking met diverse zorgverleners en uitvoeren van zorgprojecten behoren ook tot jouw taken. Je neemt deel aan managementoverleggen, waarbij je actief meedenkt op het gebied van organisatie en bedrijfsvoering. Genoeg variatie dus!

Profiel apotheker
Je bent pro-actief, flexibel en gedreven. Farmaceutische patiëntenzorg, efficiëntie en een goede samenwerking zijn voor jou belangrijk.

Wat bieden wij jou

  • Een leuke, leerzame en afwisselende baan in een gemotiveerd en enthousiast team
  • Een salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO apothekers in loondienst
  • Voldoende coaching en begeleiding in het registratietraject tot Openbaar Apotheker Specialist
  • In eerste instantie een contract voor de opleidingsperiode met uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren en wederzijds vertrouwen.

Spreekt deze vacature jou aan?
Solliciteer dan via Het Apotheekloket! Voorzien van jouw CV met motivatiebrief.
Voor meer informatie, neem contact met ons op via 070-3451665  of info@regentesse.nl en vraag naar mw S. Lambooij of mw C. Lo-A-Foe

Locatie

Regentesselaan 105
2562 CR DEN HAAG
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Cindy Lo-A-Foe

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

02-06-2021