Tweede apotheker

's-Gravelandse Apotheek

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Hilversum

Wat zoeken wij?

2e apotheker (24-36 uur)

Wie zijn wij?

Ten westen van Hilversum liggen de ‘s-Gravelandse Apotheek, Meent Apotheek en Apotheek Nederhorst den Berg. De apotheken zijn onderdeel van een maatschap en werken samen in een cluster (Mira).

Samen met een enthousiast team geven we vorm aan farmaceutische zorg met aandacht voor de patiënt. Door efficiënte werkprocessen houden we tijd voor persoonlijke begeleiding van patiënten. Er is een goede samenwerking met de huisartsen en paramedici, waardoor er veel multidisciplinaire zorgprojecten zijn.

Wat neem je mee?

Kun jij goed in teamverband werken, ben je klantgericht, collegiaal en niet bang om hard te werken. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden we jou?

Een leuke afwisselende baan bij een apothekersgroep met enthousiaste collega’s. Het apotheekteam bestaat uit 14 apothekersassistentes, een farmaceutisch manager, 3 ondersteunende medewerkers, 3 farmacie studenten, 4 apothekers en een bezorger.

Je kunt rekenen op de primaire arbeidsvoorwaarden (CAO Apotheken in dienstverband). Een jaarcontract en starten met je specialisatie tot openbaar apotheker is mogelijk.

Standplaats: Kortenhoef, Hilversumse Meent, Nederhorst den Berg

Geïnteresseerd?

Heb je zin gekregen om ons team te versterken?

Reageer dan door je CV en motivatie te mailen naar Heleen Kuijper-Tissot van Patot, apotheker (heleen@gravelandseapotheek.nl).

Of solliciteer direct via Het Apotheekloket!

Locatie

Meenthof 32
1241CP Hilversum
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Heleen-Kuijper-Tissot van Patot

Plaatsingsdatum

21-11-2022