Tweede apotheker

Samenwerkende Apotheken Bollenstreek

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Noordwijk

Wij zoeken een nieuwe collega tweede apotheker

Wie zijn wij

Samenwerkende Apotheken Bollenstreek (SAB) bestaat uit vier apotheken die intensief met elkaar samenwerken: Apotheek Noordwijk aan Zee, Duinrand Apotheek, Apotheek Voorhout (en servicepunt Apotheek Hooghkamer) en Apotheek de Schelft. Voor meer informatie www.sabapotheken.nl

De SAB bestaat uit ervaren teams van assistenten, tweede apothekers, beherend apothekers en twee eigenaar apothekers. De teams kunnen zelfstandig werken en heeft zorg voor de cliënt hoog in het vaandel staan. We zijn HKZ gecertificeerd, we werken met Pharmacom Nieuw (met Mijngezondheid.net en herhaalservice), digitaal recept, Medimo, NControl, NCare, Boomerweb, Afhaalautomaten en Track & Trace (Loxis).

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste tweede apotheker. Daarnaast ben je een vakinhoudelijk kundige BIG- geregistreerde apotheker. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en heb je geen 9-tot-5 mentaliteit. Vaardigheden met tekstverwerking, rekenprogramma’s, presentatieprogramma’s en het internet zijn een vereiste. Ervaring met Pharmacom en Medimo is een pre.

Taken

Je gaat deel uitmaken van een team van negen apothekers en ruim 70 medewerkers die werkzaam zijn bij de vier locaties van de SAB. Je voert samen met de andere apothekers de dagelijkse activiteiten uit, zoals het houden van medicatiereviews zowel voor zelfstandige patiënten als bewoners van WLZ-instellingen, het voorbereiden van farmacotherapeutische overleggen (FTO’s), het bemannen van de herhaaltelefoon, vragen van artsen en assistentes beantwoorden, uitvoeren van de herhaalservice en nakijken van de dagelijkse recepten/dagrapporten. Daarnaast help je met het implementeren van het strategisch bedrijfsplan en kwaliteitsbeleid. De nadruk binnen deze functie ligt op medicatiebewaking (MFB’s en farmaceutische analyses), medicatiebeoordelingen, nakijken van recepten/ dagrapporten.

Wat bieden wij?

Salaris volgens cao-apothekers in loondienst.

De vacature omvat bij voorkeur een fulltime functie, of ten minste 32 uur per week.

Lijkt het je een leuke, uitdagende en afwisselende baan in een informele werksfeer, stuur dan je motivatiebrief en CV naar vacature@sabapotheken.nl

Ingangsdatum van de functie is in overleg.

Vragen?

Neem contact op met Karin Beuning (apotheker-eigenaar) via 071-3613068 of via k.s.beuning@sabapotheken.nl

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

 

Locatie

Nieuwe Zeeweg 1
2201 TL Noordwijk
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

51 of meer

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Wilma Kuijt-Hogewoning

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

26-10-2023