Tweede apotheker

Samenwerkende Apotheken Bollenstreek

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Noordwijk

Samenwerkende Apotheken Bollenstreek (SAB) bestaat uit vier apotheken die intensief met elkaar samenwerken: Apotheek Noordwijk aan Zee, Duinrand Apotheek, Apotheek Voorhout (en servicepunt Apotheek Hooghkamer) en Apotheek de Schelft

Wij richten ons op bewust en veilig geneesmiddelengebruik ten behoeve van de gezondheidswinst, dichtbij huis in de Bollenstreek. Onze kernwaarden zijn: mensgericht, betrouwbaar, deskundigheid en vooruitstrevend.

Wij zijn ter vervanging van zwangerschapsverlof op zoek naar een ervaren: Tweede Apotheker (m/v) die ons apothekersteam tijdelijk komt versterken.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken voor de periode van 1 november 2021 t/m 30 april 2022 een assertieve, communicatief vaardige collega, die enthousiast is voor de openbare farmacie. Je hebt ervaring als tweede apotheker en beschikt over een zorg-, patiënt- en artsgerichte houding. We bieden een baan voor 32-36 uur per week verdeeld over 5 werkdagen bij een moderne apotheek.

Wat verwachten wij?

Je gaat deel uitmaken van een team van zeven apothekers en ruim 70 medewerkers die werkzaam zijn bij de vier locaties in Noordwijk, Noordwijkerhout en Voorhout. Je voert samen met de andere apothekers de dagelijkse activiteiten uit zoals het houden van medicatiereviews, bemannen van de herhaaltelefoon, uitvoeren van de herhaalservice, nakijken van recepten/dagrapporten, vragen van assistentes en artsen beantwoorden, voorbereiden farmacotherapeutisch overleg (FTO) en ondersteunen kwaliteitsbeleid.

Wat bieden wij?

  • Een zeer goede samenwerking met de plaatselijke huisartsen en andere eerstelijns gezondheidswerkers (geformaliseerd middels stichting RijnCoepel en Zorggroep Voorhout).
  • FTO op niveau 4.
  • Werken met Pharmacom nieuw, inzage in klinisch chemische labwaarden.
  • Vier vestigingen, met voor elke apotheek een afhaalautomaat.
  • Track en trace (Loxis).
  • HKZ gecertificeerd.
  • Salaris volgens cao-apothekers in loondienst.
  • Standplaats: Noordwijk, Noordwijkerhout en Voorhout.

Vragen

Heb je nog vragen? Dan zijn wij graag bereid deze te beantwoorden. Je kunt hiervoor contact opnemen met Karin Beuning, apotheker, telefoonnummer 0252-216680 of mailen naar vacature@sabapotheken.nl.

Solliciteren kan direct via Het Apotheekloket! 

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

Locatie

Nieuwe Zeeweg 1
2201 TL Noordwijk
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

51 of meer

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Wilma Kuijt-Hogewoning

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

08-09-2021