Tweede apotheker

Samenwerkende Apotheken Bollenstreek

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Noordwijk

Samenwerkende Apotheken Bollenstreek (SAB) bestaat uit vier apotheken die intensief met elkaar samenwerken: Apotheek Noordwijk aan Zee, Duinrand Apotheek, Apotheek Voorhout (en servicepunt Apotheek Hooghkamer) en Apotheek de Schelft.

Wij richten ons op bewust en veilig geneesmiddelengebruik ten behoeve van de gezondheidswinst, dichtbij huis in de Bollenstreek. Onze kernwaarden zijn: mensgericht, betrouwbaar, deskundigheid en vooruitstrevend.

Wij zijn op zoek naar een Tweede Apotheker (m/v) die ons apothekersteam komt versterken.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken per 1 december a.s. een assertieve, communicatief vaardige collega, die enthousiast is voor de openbare farmacie. Je hebt je studie tot apotheker (bijna) afgerond, een zorg-, patiënt- en artsgerichte houding past van nature bij je en je staat open voor veranderingen. Daarnaast zijn flexibiliteit, collegialiteit en organisatietalent woorden die bij je passen. Ervaring is niet noodzakelijk, up-to-date vaardigheden met o.a. Microsoft Outlook, Word Powerpoint en Excel wel.

Wat verwachten wij?

Je gaat deel uitmaken van een team van zeven apothekers en ruim 70 medewerkers die werkzaam zijn bij de vier locaties in Noordwijk, Noordwijkerhout en Voorhout. Je voert samen met de andere apothekers de dagelijkse activiteiten uit, zoals het implementeren van het strategisch bedrijfsplan, het houden van medicatiereviews, bemannen van de herhaaltelefoon, uitvoeren van de herhaalservice, nakijken van recepten/dagrapporten, vragen van assistentes en artsen beantwoorden, voorbereiden farmacotherapeutisch overleg (FTO) en ondersteunen kwaliteitsbeleid.

Wat bieden de apotheken?

 • Een zeer goede samenwerking met de plaatselijke huisartsen en andere eerstelijns gezondheidswerkers (geformaliseerd middels stichting RijnCoepel en Zorggroep Voorhout).
 • FTO op niveau 4.
 • Werken met Pharmacom nieuw, inzage in klinisch chemische labwaarden.
 • Vier vestigingen met voor elke apotheek een afhaalautomaten.
 • Track en tracé (Loxis).
 • HKZ gecertificeerd.

Wat bieden wij?

 • Een leuke afwisselende baan voor 27-38 uur per week verdeeld over 5 werkdagen bij een moderne, apotheek met enthousiaste collega’s.
 • Er is de mogelijkheid, om bij gebleken geschiktheid, de opleiding openbare apotheker specialist te mogen volgen.
 • Wij hechten veel belang aan de zorggerichte activiteiten binnen de apotheek.
 • Salaris volgens cao-apothekers in loondienst.
 • Standplaats: Noordwijk, Noordwijkerhout en Voorhout.

Vragen

Heb je nog vragen? Dan zijn wij graag bereid deze te beantwoorden. Je kunt hiervoor contact opnemen met Karin Beuning, apotheker, telefoonnummer 0252-216680 of mailen naar vacature@sabapotheken.nl.

Solliciteren kan direct via Het Apotheekloket! 

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

Locatie

Nieuwe Zeeweg 1
2201 TL Noordwijk
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

51 of meer

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Wilma Kuijt-Hogewoning

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

08-09-2021