Tweede apotheker

De Schinkel Apotheek

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Amsterdam

De Schinkel Apotheek te Amsterdam is op zoek naar een jonge, enthousiaste collega apotheker i.v.m. uitbreiding van de farmaceutische zorg in en rondom de apotheek. Het volgen van de opleiding tot openbaar apotheker behoort ook tot de mogelijkheden. De voorkeur gaat uit naar een fulltime functie maar parttime, minimaal 3 dagen per week, is mogelijk

De Schinkel Apotheek is onderdeel van drie stadsapotheken in de Hoofddorppleinbuurt/Oud Zuid van Amsterdam, waarbij een vast personeelsteam en een vast patiëntenbestand ervoor zorgt voor een prettige werksfeer is. Ook is er een intensieve samenwerking met de overige 2 service apotheken, in Oud Zuid en Stadion buurt.

Binnen het cluster heb je als apotheker de mogelijkheid om fulltime onder begeleiding van de apothekers zelf de vervolgopleiding tot AIOS te volgen. Als tweede apotheker krijg je voldoende tijd en ruimte om jezelf te profileren en de opleiding af te ronden. Ook zijn er voor de ondernemende en zelfstandige apotheker doorgroei mogelijkheden.

De apotheken werken nu met CGM-apotheek en maken zo veel mogelijk gebruikmaken van de bestaande ICT oplossing van onder andere Recept Locatie en NControl. Er is een goed lopend FTO (niveau 4) en de samenwerking met de huisartsen is zeer goed. Daarnaast werken wij samen met diverse instellingen,  zoals de GGD, HVO Querido, Legers de Heils en een aantal zelfstandig klinieken.

Bekijk ook eens onze website: www.serviceapotheek.nl/schinkel

Ben je geïnteresseerd om in onze hoofdstad Amsterdam als openbaar apotheker je carrière te starten en/of wil je de opleiding tot AIOS volgen, neem dan contact op met een van de apothekers of ondergetekende. Ook dus als ervaren tweede apotheker, kun je contact opnemen om met ons het gesprek aan te gaan. Wij zijn te bereiken telefonisch: 020-6157042 of via de mail info@schinkelapotheek.nl .

Je kunt ook direct solliciteren via Het Apotheekloket!

Zien je reactie graag tegemoet!

Locatie

Hoofddorpweg 1
1059CS Amsterdam
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

41 - 50

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Taco van Witsen

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

04-04-2022