Tweede apotheker

Schinkel Group

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Amsterdam

De Schinkel Apotheek is op zoek naar een jonge, enthousiaste collega apotheker het volgen van de opleiding tot openbaar apotheker behoort ook tot de mogelijkheden.

De Schinkel Apotheek is onderdeel van drie stadsapotheken die het karakter hebben van een "dorpsapotheek" in de specifieke Hoofddorppleinbuurt van Amsterdam, waarbij een vast personeelsteam en een vast patiëntenbestand ervoor zorgt dat er een hele prettige werksfeer is. Ook is er een intensieve samenwerking met de overige 2 apotheken, in Oud Zuid en Stadion buurt.

Binnen het cluster heb je als apotheker de mogelijkheid om fulltime onder begeleiding van de eigenaren zelf de vervolgopleiding tot AIOS te volgen. Als tweede apotheker krijg je voldoende tijd en ruimte om jezelf te profileren en de opleiding af te ronden.

Ben je geïnteresseerd om in onze hoofdstad Amsterdam als tweede apotheker je carrière te starten en/of wil je de opleiding tot AIOS volgen, neem dan contact op met een van de apothekers. Ook als ervaren tweede apotheker, kun je contact opnemen om met ons het gesprek aan te gaan. Wij zijn te bereiken telefonisch:020-6157042.

Ben jij de collega die wij zoeken? Solliciteer direct via Het Apotheekloket!

 

Locatie

Hoofddorpweg 1
1059CS Amsterdam
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

41 - 50

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Taco van Witsen

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

04-04-2022