Tweede apotheker

Service Apotheek Hoogeterp

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Rotterdam

Service Apotheek Hoogeterp biedt ruimte aan een tweede apotheker

Ben jij afgestudeerd in de farmacie? Is patiëntenzorg jouw passie? Dan hebben onze apotheken een functie als tweede apotheker die bij jou past. Lees snel verder, want zowel parttime als fulltime is bespreekbaar en we bieden indien nodig op termijn ook de mogelijkheid tot het volgen van de specialisatie opleiding.

Functie omschrijving

Als tweede apotheker werk je mee aan het leveren van de beste farmaceutische zorg in Service Apotheek Hoogeterp. Je werkzaamheden bestaan uit het controleren van de dagelijkse receptafhandeling, het onderhouden van klantcontact aan de balie en uitvoeren van zorgtaken zoals Medisch Farmaceutische Beslisregels en medicatiebeoordelingen.

Je werkt grotendeels zelfstandig, waarbij je de werkzaamheden verdeeld met de beherend apotheker van de Binnenweg Apotheek. Daarnaast wordt je ondersteund door coördinerende apothekers en een kwaliteitsmedewerker. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, dat maakt hier werken tot een leuke baan met veel vrijheid, waarin je jezelf goed zal kunnen ontwikkelen.

Wie zijn wij:

Service apotheek Hoogeterp is gevestigd in de wijk Nieuwe Westen te Rotterdam. De apotheek is recentelijk verhuisd en vernieuwd en heeft een belangrijke wijkfunctie. Wij streven naar hecht contact met onze patiënten en zetten ons in om hen zo goed mogelijk te begeleiden met hun medicijngebruik.

De apotheek is zelfstandig binnen een groep van 8 apotheken. Apotheek Hoogeterp en de Binnenweg Apotheek werken nauw samen, zowel op logistiek als personeel gebied. Er is prettig contact met alle huisartsen in de omgeving.

Apotheek Hoogeterp heeft Pharmacom als AIS en maakt gebruik van de diensten van Ncontrol en Service apotheek. Het logistieke proces is geoptimaliseerd door gebruik van track & trace en central filling. De zorg voor de patiënt staat voor ons centraal.

Het gezamenlijke team van apotheek Hoogeterp en de Binnenweg Apotheek bestaat naast jou bestaat uit 1 apotheker,  9 assistentes en 1 ondersteunend medewerker en bezorgers. Het zijn allen zeer gemotiveerde gezellige collega’s.

Wij vragen:

Een afgeronde masteropleiding Farmacie.

Interesse in de openbare farmacie en indien nog niet voltooid: bereidheid tot het volgen van de opleiding apotheker-specialist.

Actieve deelname aan overleg met ketenpartners, bv FTO en thuiszorg

Het afhandelen van MFB’s  en medicatie reviews

Een teamspeler

Zichtbaarheid voor de patiënt. Deze staat voor u centraal

 

Verder:

Salaris conform cao apothekers in loondienst. Het aantal uren voor deze functie is bespreekbaar van 24-38 uur per week. Na een periode in dienst als tweede apotheker kan eventueel een opleidingscontract volgen. Doel is een langdurige samenwerking.

Startdatum is in overleg af te spreken, we streven naar  1 oktober 2020.

 

Geïnteresseerd?

Stuur je CV naar tnv mevr MA Groenendijk, coördinerend apotheker. (m.bos@alpha-apotheek.nl) We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Locatie

Vierambachtsstraat 96A
3023AS Rotterdam
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Mariska Groenendijk - Bos

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

27-08-2020