Tweede apotheker

Alpha Apotheek

Dienstverband

Parttime

Locatie

Den Haag

Alpha Service Apotheek te Den Haag biedt ruimte aan een tweede apotheker. 

Ben jij afgestudeerd in de farmacie? Is patiëntenzorg jou passie? Werk je graag zelfstandig? Dan hebben onze apotheken een functie die bij jou past.

Functie omschrijving

Als tweede apotheker werk je mee aan het leveren van de beste farmaceutische zorg in de Alpha Apotheek. Je werkzaamheden bestaan uit het controleren van de dagelijkse receptafhandeling, coachen van personeel en uitvoeren van zorgtaken zoals Medisch Farmaceutische Beslisregels en medicatiebeoordelingen. 

Je werkt grotendeels zelfstandig, ondersteund door de coordinerende apothekers & eigenaar. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, dat maakt hier werken tot een leuke baan met veel vrijheid, waarin je jezelf goed zal kunnen ontwikkelen. Door de goede samenwerking met de huisartsen is verbreding- en verdieping van de farmaceutische zorg mogelijk. 

Wie zijn wij:
Alpha apotheek is gevestigd vlakbij een winkelcentrum in de wijk Escamp te Den Haag. De apotheek heeft een belangrijke wijkfunctie. Wij hebben hecht contact met onze patiënten en zetten ons in om hen zo goed mogelijk te begeleiden met hun medicijngebruik.

De apotheek is zelfstandig binnen een groep van 7 apotheken. De apothekers hebben een uitstekend collegiaal contact met elkaar en dit resulteert bijvoorbeeld in kennisoverdracht en waarneming voor elkaar. Er is prettig contact met alle huisartsen in de 2 FTO groepen, waarin de apotheek participeert

De Alpha Apotheek heeft Pharmacom als AIS en maakt gebruik van de diensten van Ncontrol en Service apotheek. Het logistieke proces is geoptimaliseerd door gebruik van Smartfilling.

De zorg voor de patiënt staat centraal en dit resulteert in een hoge cliënttevredenheid en de beste contracten. Naast jou bestaat het team uit 1 apotheker,  5 assistentes en 1 ondersteunend medewerker. Het zijn allen zeer gemotiveerder gezellige collega’s.

Wij vragen:

  • Een afgeronde masteropleiding Farmacie.
  • Interesse in de openbare farmacie en indien nog niet voltooid: bereidheid tot het volgen van de registratie-opleiding apotheker-specialist.
  • Actieve deelname aan overleg met ketenpartners, bv FTO en thuiszorg
  • Het afhandelen van MFB’s  en medicatie reviews
  • Een teamspeler met leidinggevende capaciteiten
  • Zichtbaarheid voor de patiënt. Deze staat voor u centraal
  • Affiniteit met kwaliteitsbeleid

Verder:

Salaris conform cao apothekers in loondienst. Het aantal uren voor deze functie is bespreekbaar van 24-38 uur per week. 1e contractduur 6 maanden. Daarna volgt eventueel een opleidingscontract. Doel is een langdurige samenwerking. 

Startdatum is in overleg af te spreken en uiterlijk 1 mei 2020. 

Geïnteresseerd? 

Solliciteer direct via Het Apotheekloket! We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heb je vragen? Mail naar m.bos@alpha-apotheek.nl 

Alpha Apotheek

Locatie

Almeloplein 8
2533AA Den Haag
Routebeschrijving

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Mariska Groenendijk - Bos

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

06-02-2020