Tweede apotheker

Apotheek Crabbehof

Dienstverband

Parttime

Locatie

Dordrecht

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste tweede apotheker voor minimaal 3 dagen per week.

Wat ga je doen?
Als tweede apotheker zorg je er samen met de beherend apotheker voor dat de dagelijkse werkzaamheden gedaan worden. Je kijkt de recepten na en bent aanspreekpunt van de assistentes (apotheker van de dag-principe). Daarnaast voer je onder andere medicatiereviews uit, handel je MFB’s af, neem je deel aan het FTO en verwerk je de herhaalservice.

Wie zijn wij?
Apotheek Crabbehof is een zelfstandige apotheek (Service Apotheek) in de wijk Crabbehof in Dordrecht. We hebben kwaliteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan, waardoor we ook jaarlijks goed scoren op het klanttevredenheidsonderzoek!
Het team bestaat uit 2 apothekers, ervaren assistentes, apotheekmedewerkers en bezorgers. We werken in een ruim opgezette apotheek. Als apotheekinformatiesysteem werken wij met CGM. Daarnaast maken we gebruik van een track&trace-systeem en hebben we een afhaalautomaat.

Wat neem je mee?
We zoeken een tweede apotheker met minimaal 2 jaar werkervaring. Je werkt klantgericht en weet van aanpakken. 

Wat bieden wij?
Salaris conform CAO. Looptijd dienstverband bij aanvang 1 jaar, met daarna mogelijkheid tot vaste aanstelling. We bieden geen opleidingsplaats aan.

Interesse?
Stuur je CV en motivatiebrief naar apotheek.crabbehof@ezorg.nl t.a.v. mw. J. Haeser-Hartogsveld. Wil je meer informatie? Stuur dan ook even een mailtje.

Locatie

Thorbeckeweg 302
3317 EN Dordrecht
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Mw J. Haeser-Hartogsveld

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

22-03-2023