Tweede apotheker

Apotheek Donker

Dienstverband

Parttime

Locatie

BEVERWIJK

Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

2de Apotheker (m/v)

voor 32-38 uur per week

Ben jij klaar om te schitteren in twee geweldige teams? Kom dan bij ons werken als 2e apotheker bij Service Apotheek Donker en Service Apotheek Plantage! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gepassioneerde apotheker die met zijn/haar stralende persoonlijkheid onze teams naar nieuwe hoogten kan brengen.

Wie zijn wij?
Service Apotheken Donker en Plantage zijn een bruisend onderdeel van een bedrijf met meerdere apotheken verspreid over Beverwijk, de Zaanstreek en Amsterdam. Met servicepunten in Velsen Noord en Wijk aan Zee bieden wij onze cliënten de ultieme gemakken. Bij ons draait het niet alleen om het werk, maar ook om plezier en voortdurende ontwikkeling. We zijn trotse koplopers op het gebied van innovatieve technieken, logistiek en kwaliteit.

Wat ga je doen?
Samen met de beherend en tweede apothekers speel jij een sleutelrol in ons topteam van meer dan 20 gedreven apothekersassistentes en logistiek/ondersteunend medewerkers. Samen met je collega apothekers ben je verantwoordelijk voor alle dagelijkse werkzaamheden zoals het aansturen en ondersteunen van het personeel, uitvoeren van receptcontrole, MFB's, reviews en het onderhouden van het kwaliteitssysteem. Daarnaast is voldoende gelegenheid om nieuwe projecten aan te pakken en wordt een grote mate van zelfstandigheid geboden en gevraagd. We werken met heldere organisatie doelstellingen en ook daaraan draag jij bij om die te behalen. Uiteraard horen we ook graag jouw visie en zien we jouw inbreng tegemoet om de organisatie verder te ontwikkelen. Bij ons draait alles wat we doen om zorg met een grote glimlach! Bovendien werken we nauw samen met onze andere apotheken in Heemskerk, Amsterdam en Zaandam. Teamwork makes the dream work!

Registratie tot openbaar apotheker specialist
Het is mogelijk de opleiding tot openbaar apotheker specialist te volgen. Kortom een baan met veel leer- en ontwikkelingsmogelijkheden. Een extra dimensie die wij jou kunnen bieden is de leer- en werkervaring van twee apotheken.  Hierdoor heb je een voorsprong op jouw loopbaan en kun je nog veel meer uit de registratiefase halen. 

Wat zoeken wij in jou?

 • Jij hebt een afgeronde opleiding Farmacie;
 • Je bent een perfectionist die streeft naar de beste kwaliteit. Goed genoeg is gewoon niet jouw stijl!
 • Jij hebt een positieve werkhouding en brengt die aanstekelijke energie over op het hele team;
 • Je bent een proactieve teamspeler die graag de handen uit de mouwen steekt;
 • Ook ben je vaardig in overleggen met huisartsen en andere zorgverleners;
 • Samenwerken is jouw tweede natuur.

Wat bieden wij jou?

 • Een dynamische fulltime functie (32-38 uur per week) waarin geen dag hetzelfde is;
 • Afwisseling in werkzaamheden tussen twee Service Apotheken;
 • Optimale leerervaring tijdens je registratie fase door de kennis en expertise doe je opdoet in twee apotheken;
 • Samenwerking met geweldige collega's in een informele en gezellige werkomgeving, bij ons voelt het als één grote familie!
 • Een leuke baan in een enthousiast team met positieve vibes;
 • Bij ons staan jouw groeikansen centraal. Carrièremogelijkheden? Zeker weten!
 • Wij geloven in langdurige samenwerking en bieden jou graag stabiliteit.

Wacht niet langer en neem contact met ons op, ook als je meer informatie zou willen. Je kunt met HR bellen, Anja Rozenberg op 075-3030190 of mailen naar: pzburchtbeheer@ezorg.nl

Daarnaast ben je vrij om 1 van de apothekers te benaderen. Bel naar Service Apotheek Donker op 0251-227955 en vraag naar Djaliela, Fatiha of Soukayna of naar Service Apotheek Plantage op 0251-223388 en vraag naar Anja.

Locatie

Markt 44
1941BM BEVERWIJK
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Anja Rozenberg

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

22-06-2023