Tweede apotheker

Apotheek IJsselmuiden

Dienstverband

Parttime

Locatie

IJsselmuiden

2e Apotheker bij Apothekerscombinatie IJsselmond

De Apothekerscombinatie IJsselmond is op zoek naar een 2e apotheker die zich als een vis in het water voelt in een grote apotheek.

Wat zoeken wij

Wij zoeken een 2e apotheker voor onze apotheek in IJsselmuiden. Als maatschap hechten we waarde aan leergierigheid, initiatief tot zelfontwikkeling en een kritische blik (zowel naar binnen als naar buiten). Je bent niet bang je mening te geven en durft leiding te geven aan een team. Ook signaleer je mogelijke problemen en pak je deze pro-actief op. Bij voorkeur heb je de registratie tot Openbaar Apotheker al afgerond.

Wie zijn wij
De Apothekerscombinatie IJsselmond (ACY) is een maatschap van 4 apotheken in de gemeente Kampen. Bij onze maatschap werken 7 apothekers en meer dan 50 assistentes elke dag weer aan het leveren en verbeteren van de farmaceutische zorg aan de inwoners van de gemeente Kampen. Dit doen we vanuit de apotheek IJsselmuiden, apotheek de Wetering, apotheek Ebbingepoort en apotheek Brun Aqua. Wij zijn nu op zoek naar een extra apotheker om ons team te versterken.

Apotheek IJsselmuiden is een grote apotheek in een groot gezondheidscentrum met onder andere 5 huisartspraktijken, diëtetiek, thuiszorg, fysiotherapeut en de openbare bibliotheek. In IJsselmuiden zal je samen met twee collega’s verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse farmaceutische zorg.

Binnen onze maatschap werk je als apotheker met alle facetten van de openbare farmacie. Naast de standaard dingen (medicatiereviews, patiëntbegeleiding) hebben we onze eigen central-filling locatie, beleveren we meerdere instellingen, is er laagdrempelig contact met alle voorschrijvers (oa FTO niveau 4) en begeleiden we regelmatig stagiaires. Onze apotheken hebben een overkoepelende kwaliteitsgroep voor de HKZ. Deze groep bestaat uit twee assistentes uit elke apotheek met supervisie van een van onze apothekers.

Daarnaast hebben we met alle apothekers elke drie weken een apothekersoverleg. Hierin levert iedereen input. Dit kan variëren van dagelijkse vraagstukken (Hoe om te gaan met bepaalde patiënten/groepen?), als ook beleidsstukken (Wat doen we met de invulling van een bepaald contract?).

Wat bieden wij

  • Een dienstverband van 24 tot 32 uur per week
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO
  • Aanvang in overleg
  • Een groot, maar hecht team om mee samen te werken

Ben je enthousiast geworden over deze vacature, solliciteer direct. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om deze te stellen door ons te bellen op 038-3314327  en te vragen naar Karin Selles. Of mail ons rechtstreeks via kgaselles@acy.nl.

 

 

NB: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Meer informatie

  • Salarisindicatie Conform CAO
  • Ingangsdatum dienstverband In overleg
  • Looptijd dienstverband Tijdelijk, met uitzicht op vast
Locatie

Laanzicht 1
8271JZ IJsselmuiden
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Karin Selles

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

14-06-2022