Tweede apotheker

Apotheek Stoop

Dienstverband

Parttime

Locatie

Borne

Service Apotheek Stoop in het mooie Twente is per 1 januari op naar een tweede apotheker!

Door het vertrek van een collega zoeken wij een vrolijke, enthousiaste tweede apotheker die ons team voor 3 tot 4 dagen per week wil komen versterken en hart heeft voor farmaceutische patiëntenzorg. Word jij blij van gesprekken met patiënten en zet jij dat stapje extra voor een patiënt? Dan zoeken we jou! 

Onze apotheek

Wij hebben een enthousiast en stabiel team van 10 assistentes en 2 medewerkers en het team is goed op elkaar ingespeeld. De lijnen met de huisartsen en andere zorgverleners in Borne zijn kort en de samenwerking met de andere apotheek in Borne is erg goed. De apothekers in de regio hebben zich georganiseerd als Twentse Apothekers Organisatie UA (www.tao-ua.nl). Wij hebben hier ook een actieve rol in binnen de werkgroep FPZ. Daarnaast draagt de TAO-UA ook zorg voor een goede samenwerking tussen de eerste en tweede lijn, en wordt er snel geschakeld bij geneesmiddeltekorten.

In onze middelgrote apotheek wordt met Pharmacom gewerkt en door Smartfilling in de eigen apotheek hebben we de logistiek goed georganiseerd, waardoor er genoeg tijd is voor patiëntenzorg. Hierbij maken we gebruik van de producten en services van Service Apotheek en NControl. Daarnaast zijn we dit jaar papierloos gaan werken met behulp van PI-farma. In Borne hebben de apotheken de herhaallijn van de huisartsen in beheer voor de chronische medicatie en hebben wij als apotheek nog steeds onze eigen bezorgservice. Voor de avond-, nacht en weekenddiensten zijn we aangesloten bij de Dienstapotheek Midden Twente, en hebben we gemiddeld 3 x per jaar achterwachtdienst. We verwachten van je dat je daar ook een gedeelte van voor je rekening neemt, uiteraard conform vergoedingsvoorwaarde volgens CAO.

Kijk voor meer informatie ook eens op onze website www.apotheekstoop.nl.

Heb je interesse? Solliciteer direct via Het Apotheekloket! 

Vragen?

Neem contact op met Marjolein Smit, beherend apotheker. Zij is aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag. Of stuur een mail naar info@apotheekstoop.nl.

Locatie

't Dijkhuis 36
7622CN Borne
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Marjolein Smit-Kroese

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

11-11-2021