Tweede apotheker

Apothekers Combinatie Veendam

Dienstverband

Parttime

Locatie

Veendam

Vacature afgestudeerde apotheker

Ben je net of bijna klaar met je opleiding en heb je zin om veel te leren binnen een maatschap van apotheken die innovatief bezig is? Vanwege zwangerschap hebben wij, Apothekers Combinatie Veendam (ACV), een 2e apotheker nodig van 1 oktober 2022 – 30 april 2023.

Wat zoeken wij?

Wil je op een waardevolle manier omgaan met mensen? Ben jij communicatief vaardig, positief ingesteld, flexibel en daadkrachtig? Voel jij je betrokken bij en verantwoordelijk voor de uitvoering van je werk? Dan ben jij de persoon die ACV zoekt.
 

Taken:

  • Je waarborgt de gezondheid van de cliënt door verantwoord en kwalitatief hoogwaardig farmacotherapeutisch en farmaceutisch handelen, ziet toe op medicatiebewaking en risicobeheersing. 
  • Je werkt graag aan innovatie en kunt op een goede manier met IT omgaan.
  • Je zorgt mede voor uitvoering van het jaarplan en draagt bij aan de realisatie van de gestelde doelen.
  • Je toont voorbeeldgedrag aan onze medewerkers in de apotheek en bevordert de ontwikkeling, samenwerking en kennisdeling. 

Wat hebben wij jou te bieden?
ACV is een apothekengroep en bestaat uit vijf apotheken. ACV wil waardevolle farmaceutische zorg leveren voor onze cliënten en externe belanghebbenden. Belangrijke waarden waar wij vanuit handelen zijn respect, samenwerken en continue verbeteren. De cliënt staat daarbij centraal. ACV biedt ruimte en middelen voor eigen groei en ontwikkeling, zowel in de rol van apotheker als leidinggevende. Je komt in een team die vanuit een gezamenlijk belang werkt. Het team biedt ondersteuning waar nodig, zodat jij je optimaal kan ontwikkelen. Het aantal uur is minimaal 32 en maximaal 36 uur.

Interesse?
Als je belangstelling hebt, dan ontvang ik graag voor 4 september 2022 a.s. een gemotiveerde brief en je CV, die je mag mailen naar g.hofstetter@acveendam.nl of solliciteer direct via Het Apotheekloket! 

Locatie

Skagerrak 9
9642 CT Veendam
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

51 of meer

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Jolly ten Brinke

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

16-05-2022