Tweede apotheker

Batouwe Apotheek

Dienstverband

Parttime

Locatie

ELST GE

Enthousiaste collega apotheker

Ter versterking van ons team zoeken wij een parttime of fulltime enthousiaste en leergierige apotheker met mogelijkheid tot een vast contract bij tevreden van beide partijen. Tevens bieden wij de mogelijkheid voor een registratiefase voor apothekers.

De Batouwe Apotheek

De Batouwe Apotheek is een middelgrote apotheek welke, in 2020, 50 jaar bestaat en zij bezit ook een filiaal in Nijmegen wat het soort patiënten heel divers maakt. De Batouwe Apotheek, gevestigd in een historisch pand in de hoofdstraat van Elst, heeft servicegerichtheid hoog in het vaandel. Daarnaast wordt de meeste medicatie bezorgd als gratis extra service. De Batouwe Apotheek fungeert als zelfstandige apotheek en maakt geen deel uit van een formule. In het team van de Batouwe apotheek wordt hard gewerkt, (ca 30 werknemers) maar wordt ook aandacht besteed aan gezelligheid en teambuilding; het is een hecht team. Het AIS is Pharmacom en eTDR maakt ook deel uit van het werkproces. Er wordt niet gewerkt met SF, CF, Track&Trace en andere systemen. Wij staan wel open voor vernieuwing en automatisering als dit een verbetering oplevert voor de apotheek. In Elst is er goede samenwerking met zowel de apotheken in de regio als ook met de huisartsen. Er wordt gewerkt van maandag tot en met vrijdag van 8.00 – 17.30. Er worden geen diensten gedraaid. Neem ook een kijkje op onze website: www.batouweapotheek.nl.

Functie

Er is geen standaard functieomschrijving, aangezien wij dit graag in overleg samenstellen. Er zijn allerlei werkzaamheden voor de apothekers en dit verdelen wij graag. Wij zoeken iemand die leergierig is en open staat om te brainstormen en te discussiëren over oplossingen. We zoeken iemand voor c.a. 3 dagen maar alles is mogelijk in overleg. Wij werken conform CAO. Wij zoeken iemand op korte termijn en direct starten is mogelijk. Dit zal eerst geschieden met een tijdelijk contract. Echter, wij investeren graag voor de lange termijn. Wij bieden veel flexibiliteit.

 

Ben je geïnteresseerd. Solliciteer direct via Het Apotheekloket.

Vragen mail naar: admin@batouweapotheek.nl t.n.v. Jiske van de Bovenkamp (beherend apotheker van De Batouwe Apotheek). 

 

Locatie

DORPSSTRAAT 61 61
6661EH ELST GE
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Drs. Mw. J. van de Bovenkamp

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

17-07-2020