Tweede apotheker

Burcht-Apotheek Gilissen BV

Dienstverband

Parttime

Locatie

Oss

Vacature tweede apotheker

Burcht-Apotheek Gilissen in Oss zoekt een enthousiaste, klant- en zorggerichte apotheker!
Kom jij onze apotheek versterken?

Wie zijn wij?
Burcht-Apotheek Gilissen is een Service Apotheek gevestigd in het centrum van Oss. De apotheek werkt nauw samen met de Anton Jurgens Apotheek, ook in Oss. Het team bestaat uit twee apothekers, twaalf apothekersassistentes en twee apotheekmedewerkers. Tevredenheid van de klant staat bij ons hoog in het vaandel.

Burcht-Apotheek Gilissen verzorgt de baxters voor de eigen patiënten, maar ook voor die van de Anton Jurgens Apotheek, waardoor er een relatief grote baxtergroep is. Daarnaast leveren we medicatie aan een zorginstelling in Oss. Onze apotheek is de regionale dienstapotheek, gedurende de openingstijden van de huisartsenpost in Oss. Dit houdt in dat onze apotheek dagelijks van 8.00 uur tot 23.00 uur geopend is. 

Binnen Oss bestaat een prima 1e lijns-samenwerking. Wij hebben een Pharmacom-Medicom cluster waar alle apotheken en huisartsen op zijn aangesloten, hebben structureel overleg met de huisartsen in 2 FTO-groepen (niveau 4), met de 5 zelfstandige apotheken onderling en ook met de belangrijkste thuiszorgorganisaties.  

Wie zoeken wij?
Wij zoeken per direct een enthousiaste apotheker, het liefste voor minimaal 3 dagen in de week, die zich aangesproken voelt om het bovenstaande mee gestalte te geven. Jouw focus zal liggen op het verlenen van dagelijkse farmaceutische zorg aan onze cliënten en overleg met huisartsen, specialisten en thuiszorgmedewerkers. Ook het kwaliteitsbeleid van de apotheek behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast verwachten wij jouw bijdrage aan het verder ontwikkelen van onze apotheek en medewerkers.

Wat bieden wij?
Naast een gezellige plek om te werken en volop kans je te ontwikkelen, krijg je een salaris dat past bij de functie, volgens de CAO Apothekers. Wij bieden een contract voor minimaal een jaar en er is vooruitzicht op een vaste aanstelling.

Interesse of meer informatie?
Als je interesse hebt om ons team te versterken, solliciteer dan direct via Het Apotheekloket! 

Vragen? Stel ze via info@burchtapotheekgilissen.nl of 0412-633837 

Locatie

Koornstraat 22
5341BR Oss
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

René Gilissen

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

24-03-2021