Tweede apotheker

Huizer apotheek

Dienstverband

Parttime

Locatie

Huizen

Functieomschrijving 24-40 uur apotheker gezocht om ons team te versterken.

Wat ga je doen? De Huizer apotheek is op zoek naar een tweede apotheker. Je kunt evt bij ons ook de registratiefase volgen en er is mogelijkheid op een vaste baan. Samen met onze 2 apothekers ben je verantwoordelijk voor alle dagelijkse werkzaamheden zoals aansturen personeel, uitvoeren receptcontrole, MFB’s , reviews en het onderhouden van het kwaliteitssysteem. Daarnaast is voldoende gelegenheid om nieuwe projecten aan te pakken en wordt een grote mate van zelfstandigheid geboden en gevraagd. Ook pas geregistreerde of pas afgestudeerde apothekers worden van harte uitgenodigd om te reageren.

Wie zijn wij? De Huizer apotheek is nog altijd zelfstandig en een apotheek met een ziel. We hebben een fantastisch en gezellig team. De Huizer apotheek is een van de grootste apotheken van het Gooi en gesitueerd in een gezondheidscentrum met 8 huisartsen en diverse disciplines. Ook zijn we een grote speler in de vitaminemarkt. De Huizer apotheek is een super moderne en optimaal georganiseerde apotheek gericht op de toekomst en het zo goed mogelijk farmaceutische service bieden aan patiënten. Tevens hebben we een open en flexibele visie. De samenwerking met de huisartsen is laagdrempelig en prettig. We werken in een Pharmacom/Medicom cluster. Tevens werken wij met SMART.

Wat neem je mee? Je bent in voor een uitdaging, flexibel en communicatievaardig.

Wat bieden we jou? Onze apotheek is modern en up to date, het team bestaat uit ervaren assistentes en apotheekmedewerkers. De werksfeer is bijzonder goed en iedereen kent zijn taken. Verder is er de mogelijkheid om het registratie traject te doorlopen en verschillende cursussen van de KNMP te volgen. Je wordt ondersteund door onze twee collega apothekers waar je mee samenwerkt en we bieden een gezellige en ideale werkomgeving.

Goed om te weten! We staan open voor nieuwe ideeën en adviezen om de apotheek nog beter te laten functioneren en patienten de best mogelijke farmaceutische zorg te bieden..

Contactgegevens Voor meer informatie kun je contact opnemen met Han Siem Siem@huizerapotheek.nl of 0650204133

Of solliciteer direct via Het Apotheekloket!

Meer informatie

•      Salarisindicatie CAO

•      Ingangsdatum dienstverband in overleg

•      Looptijd dienstverband vooralsnog 1 jaar, mogelijkheid op vast

•      Opleidingsplaats? Ja

 

 

Locatie

Meentweg 33
1271PV Huizen
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Han Siem

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

06-12-2022