Tweede apotheker

Service Apotheek Altena

Dienstverband

Parttime

Locatie

Woudrichem

Enthousiaste apotheker (Woudrichem/Almkerk/Sleeuwijk) gezocht voor 24 uur per week

Service apotheek Altena, Sleeuwijk en Almkerk  zijn 3 apotheken die intensief samenwerken. We zijn op zoek naar een enthousiaste tweede apotheker, die ons apotheekteam wil komen versterken.

Je zal verantwoordelijk zijn voor de farmaceutische gang van zaken, en projecten mee oppakken. Rouleren over de apotheken heeft onze voorkeur, zo kan je afwezigheid van de beherend apotheker opvangen. We leveren veelzijdige farmaceutische zorg voor patiënten in de regio, maar ook voor verschillende tehuizen. We hebben uitstekend contact met de huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde. We maken gebruik van Pharmacom en medimo. Ook maken we gebruik van afhaallockers, track & trace en digitaal recept, waardoor we zo veel mogelijk papierloos werken.

We zijn per direct op zoek naar een tweede apotheker voor 24-32 uur per week. In eerste instantie gaat het om een jaarcontract. Salaris is conform de CAO apothekers in loondienst.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Amée Kostense via a.kostense@apotheeksleeuwijk.nl of bel naar 0183-304155.

Locatie

Benjaminslaan 4
4285 DL Woudrichem
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

31 - 40

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Amée Kostense

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

25-10-2023