Tweede apotheker

Service Apotheek Kerkdriel

Dienstverband

Parttime

Locatie

Kerkdriel

Ben jij op zoek naar een leuke apotheekgroep met een fijn apotheekteam? Dan zijn wij de collega’s die jij zoekt!

Wie zijn wij?

Apotheek Kerkdriel te Kerkdriel en Apotheek De Maasbloem te Hedel zijn zelfstandige dorpsapotheken in de Bommelerwaard. Beiden vlak bij de A2 op 10 minuten van Den Bosch en 35 minuten van Utrecht.

Apotheek Kerkdriel en Apotheek De Maasbloem werken nauw samen. Bij de apotheken werken ongeveer 33 mensen, waarvan 3 apothekers. Er is een prettige contact met de huisartsenpraktijken, thuiszorg en tehuizen. Het overleg is heel laagdrempelig en de apothekers worden als medebehandelaar zeer gewaardeerd. Onze teams zijn klantvriendelijk, hecht en weten van aanpakken, waarbij collegialiteit onderling en met collega zorgverleners, hoog in het vaandel staan.

In Apotheek De Maasbloem maken we gebruik van APRO (SANDAY) en in Kerkdriel gebruiken we CGM (gaan spoedig over op APRO). In Kerkdriel wordt voor de logistiek SMART ingezet.

Een uitdagende werkplek met een superleuk team.  

Wij zijn op zoek naar een apotheker die klant- en collega gericht is, voor minimaal 24 uur. Samen met de apothekers ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden in de apotheek. Daarnaast voer je medicatiebeoordelingen uit, beantwoord je verdiepende vragen van de huisartsen en heb je een bijdrage aan het kwaliteitssysteem en werkprocessen.

Ook kunnen we je een opleidingsplaats tot openbaar apotheker specialist aanbieden.

Meer informatie of geïnteresseerd? We maken graag tijd voor een leuk gesprek. Neem contact op met Nina Winters (06-53373803) of stuur een motivatie met CV naar N.Winters@apotheekkerkdriel.nl

Vereisten:

  • Afgeronde opleiding farmacie
  • Zelfstandig, initiatiefnemer
  • Beschikbaar voor minimaal 3 dagen

Ingangsdatum dienstverband in overleg, bij voorkeur zo spoedig mogelijk

Opleidingsplaats? Ja

Locatie

Kerkstraat 39A
5331CB Kerkdriel
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Nina Winters

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

21-12-2023