Tweede apotheker

Service Apotheken Veenendaal

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Veenendaal

Kennismaken met een vooruitstrevende apotheekorganisatie?

In verband met een zwangerschapsverlof van een van de apothekers zoeken wij een apotheker die samen met het assistententeam en binnen een team van ervaren apothekers de continuïteit van de apotheekprocessen kan waarborgen.

Wat bieden wij jou?

Service Apotheken Veenendaal is een zorgcombinatie van 3 Service Apotheken: Kerkewijk, Kloppend Hart en Zwaaiplein. Het is een team van in totaal 7 apothekers, 45 apothekersassistentes en 5 ondersteunend medewerkers. Afgelopen jaren hebben we al veel stappen ondernomen om de apotheken toekomstbestendig te maken. We werken volledig digitaal en staan zowel in de apotheek als online voor de cliënten klaar.
We werken samen met artsen, zorginstellingen en wijkverpleging en voeren zorgprojecten uit. Je zult kennismaken met de logistieke processen maar ook de zorginhoudelijke kant van het beroep. Dat maakt het boeiend. Het team in de goed georganiseerde apotheken is betrokken en hecht. Dat maakt het gezellig. Je kunt rekenen op de prima arbeidsvoorwaarden van de CAO Apothekers in Dienstverband. Ook bieden wij een opleidingsplaats aan als je, je registratie tot openbaar apotheker specialist wil volgen. Dienstverband is bespreekbaar.

Wie ben jij

Wij zoeken een Tweede apotheker of Registratie apotheker. 

Jij bent een enthousiaste afgestudeerde apotheker. Je weet van aanpakken en neemt initiatief. Jij bent flexibel, communicatief vaardig en hebt een scherp oog voor de kwaliteitsprocessen. Je bent ondernemend, resultaatgericht en klantgericht. 

Meer weten? Bel met een van de apothekers via 0318-542112 of mail via info@apotheek-kerkewijk.nl. Of kijk eens rond op onze website of facebookpagina.

Ben je direct al enthousiast? Solliciteer dan direct via Het Apotheekloket!

Locatie

Nijverheidslaan 1
3903 AL Veenendaal
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

51 of meer

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Heleen Pothoven

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

01-09-2022