Het Apotheekloket nu ook op Instagram

Het Apotheekloket verbindt ondernemers en werkzoekenden in de openbare farmacie. Wij slaan een brug tussen de openbare apotheek en de juiste farmaceutische professionals. De blog van Het Apotheekloket, het Kennisloket, houdt jou als (aankomend) farmaceutisch professional op de hoogte van alles in en rondom de openbare apotheek.

We zijn al een tijd te volgen op LinkedIn en Facebook, maar sinds deze week kun je ons ook vinden op Instagram. Op dit social media platform plaatsen wij wekelijks nieuwe content, voornamelijk interessant voor de farmaciestudent. Dit kan betrekking hebben op belangrijk algemeen nieuws uit de apotheekbranche, maar ook interviews met interessante personen én dito onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan 12 sollicitatietips voor jouw eerste baan in de apotheek of een dag uit het leven van een ApIOS. Maar natuurlijk vind je er ook inspiratieverhalen en blogs van andere farmaceutische professionals terug.


Wat vind je ervan?

Wij zijn benieuwd wat je van ons Instagram-account vindt. Wat vind je goed en wat kan beter? Klik hier om direct naar het account van Het Apotheekloket te gaan. Volg ons en laat een reactie achter!

 

25 september 2020