Sfeer en inspiratie tijdens eerste editie Netwerkloket

Netwerken met collega’s, lekker eten en een inspirerende spreker. De perfecte combinatie voor een gezellige avond. Op donderdag 20 oktober vond de eerste editie van het Netwerkloket plaats: hét event voor de niet-apotheekeigenaar.

Ruim honderd apothekers kwamen uit alle hoeken van het land bij elkaar. De evenementenlocatie Mereveld ligt in Utrecht: centraal en voor de meesten goed te bereiken. Mereveld had een mooie zaal beschikbaar gesteld, waar zowel verschillende stoelen voor een podium als hangtafels stonden opgesteld. Een fijne balans tussen de volle aandacht hebben en informeel netwerken.

Met de auto of shuttlebus

Om half zes lopen de eerste gasten binnen. Gearriveerd met de auto, carpoolend of met de shuttlebus die op en neer rijdt vanaf het treinstation. De vlaggen van Mosadex Groep wapperen voor de deur zodat iedereen de juiste ingang neemt. De een komt opgetogen binnen, de ander ietwat voorzichtig. Wat ook begrijpelijk was. Wat konden zij van deze avond verwachten?

De zaal vulde zich langzaam, maar om kwart voor zeven konden we starten met het programma. Apotheker Mariska Pesser heette iedereen welkom en kondigde Frederik van der Heijden, directeur Commercie en Zorg bij Mosadex Groep, aan die het openingswoord verzorgde. Hij was blij om zoveel apothekers bij elkaar te zien en vertelde over het 35 jaar bestaan van Mosadex Groep: het jubileum waarom dit event in eerste instantie is georganiseerd.

Schaatsen met Mark Tuitert

Na het openingswoord volgde het walking diner. Vier gangen, voor iedereen wat wils. Het voorgerecht werd bij binnenkomst al uitgeserveerd. Toen volgden er twee gangen voordat de spreker rond de klok van acht het podium betrad. Spannend!

Niemand minder dan Olympisch Kampioen Mark Tuitert was de spreker van de avond. Hij deelde zijn sportieve en persoonlijke verhaal met de apothekers. Over hoe je zonder vooroordeel moet doorvragen, naar een doel toe kunt werken en je team meeneemt in je dromen. Natuurlijk kon hij het niet laten om nog even ‘schaatsend’ door de zaal te schieten.

Na zijn optreden bleef Mark nog even hangen om met de apothekers te netwerken, en was er ruimte om hem persoonlijk nog vragen te stellen. Ondertussen genoot iedereen van het dessert. Wat hing er een fijne sfeer! Rond half elf kwam de borrel tot een einde. Er werden nog een paar laatste biertjes besteld, een half uurtje later was de zaal weer leeg.

Bedankt voor alle enthousiaste reacties. Het was superleuk om jullie allemaal te zien. Zien we je bij de volgende editie?!

31 oktober 2022