Het TOP-programma voor de ambitieuze ApIOS

Heb jij ambitie als jonge apotheker? Wil je een stap extra zetten tijdens je specialisatie? Voor jonge apothekers heeft Service Apotheek het Talent Opleidingsprogramma (TOP) ontwikkeld. Een aanvulling op de vervolgopleiding tot openbaar apotheker specialist vanuit de KNMP.

Het TOP-programma voor de ambitieuze ApIOS

Het TOP-programma

In gesprek met onze jonge apothekers blijkt de behoefte te bestaan om tijdens de specialisatie bij meerdere openbare apotheken opgeleid te worden. Een ervaren opleider is beter in staat om jouw talenten maximaal te ontwikkelen en benutten. Naast de vervolgopleiding van de KNMP helpt het TOP-programma van Service Apotheek om je verder te ontwikkelen.

> Direct solliciteren in Den Bosch 
>
Direct solliciteren in Den Haag 
>
Direct solliciteren in Amsterdam 
Direct landelijk solliciteren
 

Middels colleges, bedrijfsbezoeken, uitwisseling en sociale activiteiten komen de volgende vijf onderwerpen aan bod:

1. Onderzoek

Service Apotheek en wetenschappelijk onderzoek gaan hand in hand. Jouw bijdrage aan de wetenschap gaat verder dan het aanbod in de reguliere specialistenopleiding. We gaan met jou aan de slag om ervoor te zorgen dat het onderzoek die je als ApIOS moet doen, bijdraagt aan de doorontwikkeling van het vak. Het einddoel: een publicatie in het Pharmaceutisch Weekblad.

2. Samenwerking

Goede relaties met andere zorgverleners in jouw regio zijn cruciaal voor een succesvolle openbaar apotheker. In het TOP-programma nemen we je mee in het belang van goede relaties, hoe je deze opbouwt en onderhoudt. Zo zul je bijvoorbeeld een dag meelopen met een huisarts in opleiding. We delen succesverhalen en praktijkvoorbeelden.

3. ApIOS-netwerk

Jij staat er niet alleen voor. Je hebt regelmatig contact met andere jonge apothekers. Om ervaringen te delen en kennis uit te wisselen.

4. Zelfstandig ondernemerschap

Hoe wil jij een apotheek runnen? Aan welke knoppen kun je draaien om het maximale uit jezelf én de apotheek te halen? Wij dagen je uit en laten je kennismaken met alle facetten van het ondernemerschap.

5. Mosadex

De openbaar apotheker als expert in medicijnen, van en voor apothekers. Dát is onze passie. Je maakt kennis met onze coöperatie, de dochterbedrijven en stakeholders waar we mee samenwerken. Hierbij krijg je loopbaancoaching uit het Mosadex-netwerk.

Een investering in jouw toekomst

Als ApIOS betaal je niets voor het TOP-programma. Je gaat een samenwerking met Mosadex aan voor vier jaar. Twee jaar tijdens je vervolgopleiding tot specialist en het is de bedoeling dat je nog minimaal twee jaar werkzaam blijft bij een apotheek die verbonden is aan Mosadex. Samen investeren we in jouw toekomst.

Meer weten over het TOP-programma? 

Bekijk de Q&A of neem contact op met Petra Hoogland via E p.hoogland@serviceapotheek.nl

Ben jij de juiste match?

Het Apotheekloket zorgt voor de juiste match tussen een jonge apotheker (ApIOS) en de opleider (ApOP). Adviseur Renée Saes staat voor je klaar om je wegwijs te maken op onze website.

> Direct solliciteren in Den Bosch
>
Direct solliciteren in Den Haag 
>
Direct solliciteren in Amsterdam 
> Direct landelijk solliciteren