De verkoop van jouw apotheek: geen zorgen over morgen

Heb je plannen om jouw apotheek te verkopen? Nu of over een paar jaar? Wij denken vanuit verschillende expertises graag met je mee.

Je kunt rekenen op advies op maat vanuit Het Apotheekloket, gesteund door het uitgebreide netwerk van Mosadex Groep.

Wil je meer informatie of een adviesgesprek? Renée staat voor je klaar!

Renée Nijhuis › Adviseur

De start van een nieuwe toekomst

Je bedrijf verkopen gaat niet over één nacht ijs. Veel ondernemers wikken en wegen de voor- en nadelen. Loop jij met het idee rond? De kans om je apotheek succesvol te verkopen is het grootst wanneer je één tot drie jaar van tevoren met de voorbereiding start. Wij helpen jou op weg zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Op zoek naar een match

Ga proactief op zoek naar potentiële ondernemers en wacht niet tot iemand je informatiememorandum aanvraagt. Waar vind je geïnteresseerden?

  • Zoek dicht bij huis: een zoon of dochter, neef of nicht, of vrienden met ambitie?
  • Geen positieve reactie? Leg je vraag eens bij jouw personeel neer. Zij kennen de apotheek vaak beter dan een ander. Ook wanneer zij nog weinig ervaring hebben zijn er veel mogelijkheden. Het Apotheekloket vertelt je er graag meer over.
  • Geen match in je eigen netwerk? Het Apotheekloket gaat voor je op zoek. Ons digitale platform is een plek waar enthousiaste starters zich melden en we hebben een uitgebreid netwerk in de farmaciebranche.

Meer weten? Laat dan hier jouw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie is adviseur Renée Saes-de Leeuw bereikbaar op T +31 6 11 90 70 30.

Wat je van ons mag verwachten?

Ervaring binnen de apothekersbranche

Wij hebben of kennen de beste professionals binnen elk gebied van een bedrijfsovername. Ook hebben wij door de jaren heen een uitgebreide database en breed netwerk opgebouwd.

Geheimhouding

Vanzelfsprekend behandelen we alles wat je met ons bespreekt discreet. Wij communiceren niets waar jij niet achter staat. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op.

Persoonlijk contact

Om de juiste match te maken, spreken wij zowel de verkoper als de potentiële koper. Zo wordt de behoefte van de apotheekeigenaar en ook de kracht en drijfveren van de potentiële koper achterhaald. Om het type ondernemer vast te stellen krijgt de potentiële koper voorafgaand aan dit gesprek bij inschrijving een assessment. Op die manier zijn wij nóg beter in staat de juiste match te maken.

Ondernemer aan het woord

"Het Apotheekloket heeft de kennis in huis om de verkoop van een apotheek te begeleiden en te adviseren in passende financieringsmodellen”, vertelt Mariska Pesser in een interview. “Wanneer je waarde hecht aan toekomstbestendige openbare farmacie, is Het Apotheekloket de juiste partij voor jou!"