Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V.

Accountants

Grant Thornton is jouw betrokken bedrijfsadviseur voor de overdracht en waardering van apotheekpraktijken.

Grant Thornton is gespecialiseerd in de dienstverlening aan apothekers. Onze adviseurs begeleiden u als apotheker bij de fiscale, financiële en juridische aspecten van uw onderneming. Daarnaast begeleiden wij bij overnames (aankopen en verkopen) van apotheken, waaronder boekenonderzoeken, goodwill berekeningen en financieringsaanvragen, waarvoor wij goede contacten hebben met bankiers. Wij ontzorgen u met het uit handen nemen van de verwerking van de financiële administratie. Door onze volledig digitale verwerkingswijze heeft u dagelijks up-to-date inzicht in de resultaten van uw apotheek. Voor de meer specialistische overnamevragen, beschikt Grant Thornton over een team van deskundige en ervaren specialisten.

Onze persoonlijke benadering, onze werkwijze om u geheel te ontzorgen en onze ruime ervaring binnen de branche hebben een duidelijke toegevoegde waarde voor u als klant. Daarnaast zijn onze tarieven uiteraard scherp en marktconform.

“Wij zijn persoonlijk bij u en uw vraag betrokken, wij leveren u en uw organisatie excellente service en kwaliteit, wij denken en handelen professioneel en pragmatisch en wij zijn onafhankelijk en integer” 

Meer informatie? Kijk op grantthornton.nl

Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V.

Contact

Stefan van Huizen
stefan.van.huizen@nl.gt.com
+31 88 67 69 232

Diensten van Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V.
  • Accountants