Rabobank

Banken

Rabobank biedt financiële oplossingen voor overname en investeringen in jouw apotheek, met speciale aandacht voor innovatie en duurzame investeringen.

Apothekers spelen een onmisbare rol in de eerste lijn. Die rol verandert van logistiek dienstverlener voor medicijnen naar zorgverlener en coach. Om deze zorgrol optimaal in te zetten, zal meer gebruik worden gemaakt van digitalisering bijvoorbeeld met een omnichannel strategie. Daarnaast door meer samen te werken met collega apothekers of binnen de eerste lijn.

Gezondheidszorg is een focussector voor de Rabobank, waarbij we onze kennis en netwerken in de eerste lijn, cure en care graag delen. Hoe kijk je naar de apotheek van de toekomst? Sparren over de uitdagingen waar je tegen aanloopt? Neem gerust contact op met Marleen Jansen, sectormanager Gezondheidszorg.

Rabobank werkt samen met de Vereniging voor Jonge Apotheken, Vereniging Arts en Leefstijl, Stichting Student en Leefstijl en het Institute for Positive Health. Op die manier schakelen we snel binnen ons netwerk en met relevante stakeholders.

Rabobank helpt apothekers duurzaam groeien

Meer informatie? Kijk op rabobank.nl/kennis/gezondheidszorg


Interessante links:

Rabobank

Contact

Marleen Jansen
marleen.jansen@rabobank.nl
+31 6 22 40 98 94

Diensten van Rabobank
  • Banken