Apotheek Hoge Dennen- Kerckebosch

Apotheek Hoge Dennen- Kerckebosch is sinds 1987 gevestigd in de wijk Hoge Dennen in Zeist. Per 5 oktober 2015 zijn wij verhuisd naar een eerstelijnszorg centrum (ELZC) met de toenmalige huisartsen en fysiotherapeuten uit de wijk. Wij zitten midden in de wijk Kerckebosch in het nieuw opgerichte gezondheidscentrum genaamd Binnenbos. De apotheek vormt met de Utrechtsche apotheek en apotheek De Clomp, beide gevestigd in Zeist, een maatschap.
Hoge Dennen-Kerckebosch is een middelgrote apotheek. De apotheek heeft een vast team met zeer ervaren assistentes. Klantvriendelijkheid en service staan hoog bij ons in het vaandel. De apotheek is HKZ gecertificeerd en als patientenzorgmodule gebruiken we Nexus en er wordt gewerkt met CGM. Apotheek Hoge Dennen-Kerckebosch is een vooruitstrevende apotheek die vooroploopt op het gebied van zorg en innovatie. Wij maken gebruik van nieuwste processen, zoals T&T, smartfilling, uw zorg online, proactief herhalen.

Locatie

Hoog Kanje 186
3708DL Zeist
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

1 vacature gevonden

Beherend apotheker

Apotheek Hoge Dennen- Kerckebosch

Wie zoeken wij? Als openbaar apotheker zet jij je maximaal in voor de patiënten. Jouw bijdrage kan het verschil maken....

Filters