Burcht-Apotheek Gilissen BV

 

Burcht-Apotheek Gilissen is een Service Apotheek gevestigd in het centrum van Oss. De apotheek werkt nauw samen met de Anton Jurgens Apotheek, ook in Oss. Het team bestaat uit twee apothekers, twaalf apothekersassistentes en twee apotheekmedewerkers. Tevredenheid van de klant staat bij ons hoog in het vaandel.

Burcht-Apotheek Gilissen verzorgt de baxters voor de eigen patiënten, maar ook voor die van de Anton Jurgens Apotheek, waardoor er een relatief grote baxtergroep is. Daarnaast leveren we medicatie aan een zorginstelling in Oss. Onze apotheek is de regionale dienstapotheek, gedurende de openingstijden van de huisartsenpost in Oss. Dit houdt in dat onze apotheek dagelijks van 8.00 uur tot 23.00 uur geopend is. 

Binnen Oss bestaat een prima 1e lijns-samenwerking. Wij hebben een Pharmacom-Medicom cluster waar alle apotheken en huisartsen op zijn aangesloten, hebben structureel overleg met de huisartsen in 2 FTO-groepen (niveau 4), met de 5 zelfstandige apotheken onderling en ook met de belangrijkste thuiszorgorganisaties.  

Locatie

Koornstraat 22
5341BR Oss
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

1 vacature gevonden

Tweede apotheker

Burcht-Apotheek Gilissen BV

Vacature tweede apotheker Burcht-Apotheek Gilissen in Oss zoekt een enthousiaste, klant- en zorggerichte apotheker! Kom jij onze apotheek versterken? Wie...

Filters