Apothekers Assistent(e)

Apotheek Buijs

Dienstverband

Parttime & Fulltime

Locatie

UTRECHT

Service Apotheek Buijs in Utrecht heeft plaats voor een apothekersassistent die goed aansluiting kan vinden met ons enthousiaste apotheekteam van ervaren assistenten aangevuld met farmaciestudenten en stagiairs.

Onze apotheek is een flexibele organisatie en biedt veel eigen verantwoordelijkheid. Graag vullen wij samen met je jouw werkzaamheden (alle aspecten van de farmaceutische patiëntenzorg zoals o.a. receptverwerking, advisering/instructie aan de balie en bijbehorende logistiek) en werkuren in.

We verwachten een enthousiaste en leergierige instelling. Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken in teamverband.

De apotheek is goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. Leuke zelfstandige, gerenoveerde en nieuw gestoffeerde woonruimte per direct beschikbaar.

Apotheek Buijs is een ruime, gezellige en dynamische stadsapotheek met hoge klanttevredenheidswaardering in een leuke woon-/werkomgeving met veel twintigers en dertigers nabij het oude stadscentrum van Utrecht. Het apotheekteam met een positieve collegiale sfeer. De apotheek is aangesloten bij ‘Service Apotheek’ en een (hiv-gespecialiseerde) ‘Plusapotheek’. Onze belangrijkste automatiseringsprogramma's zijn 'CGM Digitaal Recept' en 'SMART'. 

Locatie

Balijelaan 6
3521GR UTRECHT
Routebeschrijving

Telefoonnummer

0302881585

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Parttime & Fulltime

Contactpersoon

MJH Buijs

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

07-05-2024