Apothekers Assistent(e)

Apotheek Hoensbroek

Dienstverband

Parttime & Fulltime

Locatie

Hoensbroek

Apotheek Hoensbroek is op zoek naar een APOTHEKERSASSISTENTE (fulltime en/of parttime: uren zijn in overleg bespreekbaar)

Apotheek Hoensbroek is samen met andere zorgverleners gevestigd in het historische gemeentehuis van Hoensbroek. Het gemeentehuis is in 2018 verbouwd tot een modern gezondheidscentrum dat plaats biedt aan huisartsen, fysiotherapeuten, verloskundigen en een thuiszorgorganisatie. Met zowel de huisartsen in het gezondheidscentrum, als in de omgeving wordt nauw samengewerkt. Een van de huisartsenpraktijken beschikt, net als de apotheek over een afhaalautomaat.

Werkzaamheden
Apotheek Hoensbroek is een grote apotheek, waardoor een goede samenwerking van groot belang is. Je werkt nauwkeurig en vlot, communiceert vriendelijk en professioneel, en weet je verantwoordelijkheid te nemen binnen een team. Wij verwachten dat je binnen de gehele apotheek inzetbaar bent. Ben je minder bekend met een bepaalde taak? Dan helpen we je graag in je leerproces.

Wat kun je verwachten?
Wij bieden een leuk team waarin ruimte is voor zelfstandigheid en eigen initiatief gewaardeerd wordt. We werken papierloos met APRO, daarmee zijn we flexibel in onze werkzaamheden. Zo zul je soms meewerken in andere apotheken, soms op locatie, vaak vanuit Hoensbroek of zelfs vanuit huis.

Jouw sollicitatie
Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Dan komen we graag met je in contact! Laat ons per e-mail weten wie je bent, wat je kunt en waarom je graag bij ons wilt werken. Het e-mailadres is info@apotheekhrm.nl

Contactgegevens
Voor meer informatie kun je contact opnemen met J. Caldeberg via 0455212214.

Locatie

Burgemeester Kessenplein 3
6431 KM Hoensbroek
Routebeschrijving

Telefoonnummer

045-5212214

Dienstverband

Parttime & Fulltime

Contactpersoon

Jolanda Caldeberg

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

31-05-2024