Apothekers Assistent(e)

Service Apotheek Ceres

Dienstverband

Parttime & Fulltime

Locatie

Heesch

Wat ga je doen?

Wil jij geen nummer zijn in een grote organisatie, maar lekker zelfstandig je werk kunnen doen? Dan zoeken wij jou! Je bent een enthousiaste en communicatief vaardige assistente die het contact met de patiënt op de eerste plaats zet.

Wie zijn wij?

Service Apotheek Ceres is een jonge apotheek in het Gezondheidscentrum Ceres in Heesch. Daar zitten ook 3 van de 4 Heesche huisartspraktijken en vele andere zorgverleners, waarmee we lekker samenwerken. De apotheek is eigendom van een zelfstandig apotheker en werkt nauw samen met Service Apotheek Nistelrode. We leveren Zorg met een grote Z, Kwaliteit met een grote K en Service met een grote S. Dat hebben we in Nistelrode al bewezen en dat doen we nu ook in Heesch. We hanteren de modernste werkwijze onder prettige omstandigheden en een gezonde werkdruk. We worden door onze klanten zeer goed gewaardeerd.


Wat neem je mee?

  • Je bent een gediplomeerde apothekersassistent(e).
  • Klantvriendelijkheid is een must.

Wat bieden we jou?

Een leuke baan tussen 16 en 36 uur/week om samen met ons superleuke team en de zorgverleners om ons heen, de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Je kan ook in onze andere Service Apotheek Nistelrode meedraaien. We hebben regelmatig leuke teamactiviteiten. Via Service Apotheek kun je veel cursussen doen en voeren we regelmatig zorgprojecten uit, die jij mag uitvoeren of uitwerken. Je neemt je collega's daarin mee.
Goed om te weten!


Spreekt jou dit aan? Laat dan snel van je horen! ​​​​​​​

Stuur je motivatiebrief en CV naar jcbeek@apotheekceres.nl. Voor meer informatie kun je alvast kijken op www.apotheekceres.nl.
Contactgegevens
Voor meer informatie kun je contact opnemen met J.C. Beek via 0412-744227.
 

Locatie

Cereslaan 2b
5384VT Heesch
Routebeschrijving

Telefoonnummer

0412-744227

Aantal medewerkers

1 - 10

Dienstverband

Parttime & Fulltime

Contactpersoon

Joeri Beek

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

18-03-2024