Apothekers Assistent(e)

Service Apotheek Nistelrode

Dienstverband

Parttime & Fulltime

Locatie

Nistelrode

Wat ga je doen?

Ben jij klaar voor de uitdaging? Dan zoeken wij jou om samen met ons de schouders eronder te zetten en onze  apotheek als beste op de kaart te houden. Je bent een enthousiaste en communicatief vaardige assistent(e) die het contact met de patiënt op de eerste plaats zet.

Wie zijn wij?

Service Apotheek Nistelrode is een mooie zelfstandige apotheek in het dorp Nistelrode. Samen met alle huisartspraktijken zitten we in ons GezondheidsCentrum.

Hier werkt een enthousiast en collegiaal team dat bestaat uit apothekersassistentes, een apotheker en een apotheekmedewerker / bezorger. We werken o.a. met herhaalservice, baxter, een track en trace systeem en afhaalkluis. 

Wat neem je mee?

We zoeken een gediplomeerde apothekersassistent(e). Klantvriendelijkheid is een must. Je bent flexibel in werktijden en werkwijze. Je bent een enthousiaste collega, die ons team komt versterken en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Ervaring met Pharmacom en werken volgens LEAN/Flow/Andersom is een must. Je bent creatief en zoekt uitdaging in het zorg leveren aan de patient, bijv via projecten of andere activiteiten. 

Wat bieden we jou?

Een uitdagende baan tussen 16 en 36 uur/week om samen met ons superleuke team en de zorgverleners om ons heen, de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Je kan ook in onze andere Service Apotheek Ceres meedraaien. Bij gebleken geschiktheid bieden we zicht op een vaste baan. We volgen de CAO en daarnaast hebben we regelmatig leuke teamactiviteiten. Via Service Apotheek kun je veel cursussen doen en voeren we regelmatig zorgprojecten uit, die jij mag uitvoeren of uitwerken. Je neemt je collega's daarin mee.

Goed om te weten!

Spreekt jou dit aan? Laat dan snel van je horen! 

Stuur je motivatiebrief en CV naar jcbeek@apotheeknistelrode.nl. Voor meer informatie kun je alvast kijken op www.apotheeknistelrode.nl.

Contactgegevens

Voor meer informatie kun je contact opnemen met J.C. Beek via 0412-744227.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Locatie

De Beekgraaf 58b
5388CV Nistelrode
Routebeschrijving

Telefoonnummer

0412-744227

Aantal medewerkers

1 - 10

Dienstverband

Parttime & Fulltime

Contactpersoon

Joeri Beek

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

18-03-2024