Apothekers Assistent(e)

Service Apotheek Trigoon

Dienstverband

Parttime & Fulltime

Locatie

's-Gravendeel

I.v.m. uitbreiding van ons team zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste apothekersassistent(e) om onze kwaliteit voort te zetten!

Wat ga je doen?

Ben jij klaar voor de uitdaging? Dan zoeken wij jou om samen met ons de schouders eronder te zetten en onze apotheek als beste op de kaart te houden. Je bent een enthousiaste en communicatief vaardige assistent(e) die het contact met de patiënt op de eerste plaats zet.

Wie zijn wij?

Service Apotheek Trigoon is een moderne zelfstandige apotheek, gevestigd in het Medisch Centrum in 's Gravendeel. Wij zijn de enige apotheek ter plaatse en werken nauw samen met de huisartsen in ons dorp.

We maken gebruik van Smart, Herhaalservice, Baxterrollen en hebben een uitgebreid assortiment handverkoop. Meer infomatie over onze apotheek kun je vinden op www.trigoon.nl.

Wij zijn een gezellig, gemotiveerd, hardwerkend team, waarin kwaliteit voorop staat maar ook ruimte is voor gezelligheid en ontspanning!

Wat neem je mee?

We zoeken een gediplomeerde apothekersassistent(e). Klantvriendelijkheid is een must. Je bent flexibel in werktijden en werkwijze. Je bent een enthousiaste collega, die ons team komt versterken en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Ervaring met Pharmacom is een pré, evenals een open mind om jezelf te blijven ontwikkelen!

Wat bieden we jou?

Een uitdagende baan tussen 17 en 34 uur/week om samen met ons hechte team en de zorgverleners om ons heen, de beste zorg te leveren aan onze patiënten. Bij gebleken geschiktheid bieden we zicht op een vaste baan. We volgen de CAO en daarnaast hebben we regelmatig leuke teamactiviteiten!

Spreekt jou dit aan? Laat dan snel van je horen! 

Stuur je motivatiebrief en CV   naar Arti Vishnudatt, apotheker, via avishnudatt@trigoon.nl. Voor meer informatie kun je alvast kijken op www.trigoon.nll.

Contactgegevens

Voor meer informatie kun je contact opnemen met bovenstaande via 078 6739010. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

 

Locatie

Hendrik Hamerstraat 91
3295CG 's-Gravendeel
Routebeschrijving

Telefoonnummer

0786739010

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Parttime & Fulltime

Contactpersoon

Arti Vishnudatt

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

02-04-2024