Apothekers Assistent(e)

Apotheek Vogelakker

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Spijkenisse

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde apothekersassistent(e) met interesse in persoonlijke patiëntenzorg in een kleinschalige apotheek. Apotheek Vogelakker is gevestigd in een gezondheidscentrum met huisartsen, fysiotherapie, diëtitiek, verloskundigen en psychische gezondheidszorg. Momenteel zijn wij op zoek naar een apothekersassistent(e) voor 24-36 uur per week en in eerste instantie kunnen we een tijdelijk contract aanbieden met uitzicht op een vast contract.

Wij zijn een kleinschalige Service Apotheek gelegen temidden van enkel woonwijken in Spijkenisse. Wij werken met CGM en Smart Tracking. Op een werkdag werken we met gemiddeld drie apothekersassistenten. Ook leiden we stagiaires op voor de apothekersassistentenopleiding. Er is goed overleg met de andere zorgverleners mede door de korte lijntjes. De werkdag begint om 9:00 uur en eindigt om 17:30 uur.

We verwachten dat je minimaal in het bezit bent van het apothekersassistentendiploma, maar elke vorm van werkervaring is mooi meegenomen. We werken in een klein team dus samenwerken is van essentieel belang. De startdatum kunnen we in overleg vaststellen en wij hanteren de arbeidsvoorwaarden zoals deze in de CAO Apotheken staan vermeld.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met je CV naar apotheekvogelakker@ezorg.nl of bel 06-22137300.

Locatie

oberonweg 1
3208pe Spijkenisse
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Dhr MHH Janssen

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

01-08-2023