Apothekers Assistent(e)

Samenwerkende Apotheken Rijn en Gouwe

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Alphen aan den Rijn

De Samenwerkende Apotheken Rijn en Gouwe zijn per direct op zoek naar een Apothekersassistent. Wil jij aan de slag in verschillende apotheken om veel ervaring op te doen en jezelf daarnaast op persoonlijk vlak te ontwikkelen?

Wie zijn wij?

De Samenwerkende Apotheken Rijn en Gouwe (SARG)  bestaan uit 7 apotheken, gevestigd in Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Ter Aar. 

Wat vragen wij?

Je bent in het bezit van een diploma Apothekers Assistent en hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring. Bij voorkeur heb je ervaring met Pharmacom maar dit kunnen wij je ook leren!
Enthousiasme, flexibiliteit en leergierigheid zijn voor ons erg belangrijk!

Wat bieden wij?

  • Een leerzame en gezellig werkplek in een van onze apotheken.
  • De werkzaamheden zijn voor minimaal 3-5 dagen per week.
  • Salariëring vindt plaats conform cao-apotheken, afhankelijk van ervaring, wordt schaal-periodiek bepaald.
  • Een flinke dosis werkplezier en gezelligheid!

Even voorstellen

De apotheken uit Alphen aan den Rijn, Ter Aar en Nieuwkoop hebben jaren geleden de kennis en krachten gebundeld om zo efficiënter te werken.  Al deze apotheken hebben nu dezelfde werkwijze. Dat werkt prettig bij het invallen van personeel bij vakantie en ziekte in een andere apotheek. Het klaarmaken en uitvullen van recepten hebben wij voor onze samenwerkende apotheken centraal geregeld. In de apotheek in Ter Aar maken wij de medicijnen klaar voor de samenwerkende apotheken met behulp van Central Filling. Vanuit Ter Aar bevoorraden wij vervolgens dagelijks al onze apotheken. Dankzij deze werkwijze kunnen onze apothekersassistenten zich focussen op het klantcontact. Zo is er meer aandacht voor de patiënt en meer ruimte voor advies en begeleiding en blijven wij 'gewoon' lokaal aanwezig. En juist dat is belangrijk!

Enthousiast geworden? Solliciteer direct via Het Apotheekloket!

Heb je vragen? Neem dan contact op via mail: sollicitatie@samenwerkendeapotheken.nl t.a.v. Evelyn Schuil-Vlassak, openbaar apotheker. Of telefonisch: 0172 447 933

Locatie

Toussaintstraat 49
2406XN Alphen aan den Rijn
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

51 of meer

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Evelyn Schuil-Vlassak

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

22-05-2023