Apothekers Assistent(e)

Service Apotheek Hoogerheide

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Hoogerheide

Service apotheek Hoogerheide is op zoek naar een apothekersassistente voor minimaal 27 uur.

Wij bieden, na een kennismakende periode en bij een prettige samenwerking, een vaste aanstelling. Qua salaris volgen wij de CAO-apotheken, afhankelijk van je kwalificaties.

Binnen ons enthousiaste team wordt gewerkt aan een kwalitatief hoogstaande farmaceutische zorg op maat door effectieve en klantbgerichte communicatie.

Service apotheek Hoogerheide is onderdeel van Pharmades apotheken bv welke bestaat uit drie vestigingen. 

Service apotheek Hoogerheide, dit betreft een moderne gecertificeerde apotheek, die is gevestigd in het medisch centrum te Hoogerheide samen met andere medische disciplines. Er wordt gewerkt met een volautomatische robot, sorteermachine, 24 uurskast, v-motionschermen en andere technologische ondersteuning. Verder wordt er gebruik gemaakt van Pharmacom, Ncontrol, digitaal aanschrijven en Loxis.

Service apotheek Putte betreft een moderne grensapotheek, die gericht is op Nederlandse en Belgische klanten met een zeer uitgebreid assortiment aan zelfzorg (inclusief gezondheidsproducten, voedingssupplementen, homeopathie en cosmetica). 

Het Pharmapunt Ossendrecht is tevens gelegen in een medisch centrum samen met andere medische diciplines. De geneesmiddelen voor het Pharmapunt Ossendrecht worden in Hoogerheide uitgevuld.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Johan Mattheussens 0164-614890/ 0032-473522091.

Je sollicitatiebrief met curriculum vitae kun je sturen naar de volgende e-mail adressen: Johan Mattheussens en Apotheek Hoogerheide hoogerheide@pharmades.nl en johan.mattheussens@pharmades.com  

Locatie

Duinhoefplein 1
4631MC Hoogerheide
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

J.L.C.Mattheussens

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

26-10-2023