Apothekers Assistent(e)

Service Apotheek Leyenburg B.V.

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Den Haag

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde apothekersassistente met goede communicatieve vaardigheden die het vooral leuk vindt om klanten te helpen aan de balie of in een persoonlijk gesprek. Bij Service apotheek Leyenburg staat de klant centraal en heeft de balie altijd de hoogste prioriteit. Binnen het team zoeken wij iemand die positief is ingesteld, houdt van aanpakken, zorgvuldig/netjes kan werken, goed kan communiceren en een klantvriendelijke houding heeft. Flexibiliteit binnen het team en kennis van Pharmacom zijn een pré. 

Wat ga je doen?

Baliewerkzaamheden, denk hierbij aan de gehele receptverwerking inclusief medicatiebewaking en het geven van de juiste informatie/voorlichting/adviezen aan de patiënt. Patientgesprekken in de spreekkamer, telefonisch inhoudelijke vragen afhandelen, baxterwijzigingen (indien hiermee ervaring mee is). Recepten aanschrijven en de bijbehorende medicatiebewaking afhandelen.

Wie zijn wij?

Apotheek Leyenburg is gevestigd in een gezondheidscentrum aan de Medemblikstraat 279 te Den Haag (hoek Volendamlaan met Medemblikstraat). De lijnen met de huisartsen zijn kort. De apotheek is gecertificeerd en heeft een nog groeiende handverkoop.

Wij werken met Pharmacom, maken gebruik van Smart-filling en Smart Tracking (Track & Trace) en hebben wij een afhaalautomaat.

De openingstijden van Service apotheek Leyenburg zijn van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:30 uur.

Ons team is een hecht en gezellig team en bestaat uit 6 assistentes en een apotheker. Wij zijn open naar elkaar toe en proberen elkaar aan te vullen en te ondersteunen. Wij presteren uiteindelijk als team en niet als individu. 

Wat neem je mee?

Een goed humeur en een beschrijving van jezelf. Wat voor persoon ben jij en waarom lijkt het jou leuk om bij Service Apotheek Leyenburg te werken? Ben je in bezit van een apothekersassistentendiploma dan nodigen wij je graag uit om bij ons te solliciteren, ook als je je diploma net hebt gehaald.

Wat bieden we jou?

Een leuk team, een fijne werksfeer en salaris conform CAO Apotheken.

Een tijdelijk dienstverband met mogelijkheid tot verlening bij wederzijdse tevredenheid.

De mogelijkheid je ontwikkelen en bepaalde taken op je te nemen.

Goed om te weten!

Als je interesse hebt om ons team te komen versterken, stuur een email met je CV en motivatiebrief op, dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Contactgegevens

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jerry Wan via 0703598506.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Locatie

Medemblikstraat, 279 279
2547 GW Den Haag
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

W.M.J. Wan

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

10-08-2023