Apothekers Assistent(e)

Apotheek Nieuwe Markt

Dienstverband

Parttime

Locatie

Barneveld

Voor onze 3 apotheken in Barneveld en Amersfoort zijn wij op zoek naar leuke assistente(s) om ons team voor minimaal 3 dagen in de week te komen versterken! Ben je nog niet helemaal klaar met je opleiding? Ook dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Wie zijn wij: 
Apotheek Barneveld en Apotheek Nieuwe Markt zitten beiden in een gezondheidscentrum in Barneveld. Apotheek Heideweg zit ook in een gezondheidscentrum alleen dan in Vathorst Amersfoort. Hierdoor hebben wij een zeer goede samenwerking met alle huisartsen en kunnen we erg laagdrempelig met hen overleggen. 
Binnen onze apotheken maken we gebruik van zelfsturende teams. Hierdoor krijg je veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en heb je veel invloed op je eigen werk. 
Een goede teamsfeer vinden wij erg belangrijk. Daarom investeren wij graag in ons jaarlijkse personeelsfeestje (in juni gaan we weer!), maar ontbreekt ook een kerstborrel niet! 

Wie zoeken we: 
Wij zoeken een enthousiaste assistente die graag in een team werkt. Teamwork, zelfstandigheid en patiëntgerichtheid kenmerken jouw karakter. Daarnaast vind je het leuk om bij te leren. Onze apotheken ontwikkelen zich namelijk snel en een nieuwe vestiging binnen Amersfoort en Barneveld zit al in de planning.

Neem contact op:
Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Stuur je sollicitatie naar dhr. Van Slooten via vanslooten@barneveldseapotheken.nl.  
Heb je nog vragen dan kun je deze natuurlijk ook stellen via dit mailadres, of door even te bellen: 0342-412208

Locatie

Nieuwe Markt 1A
3771CB Barneveld
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

41 - 50

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

F.H.S. van Slooten

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

26-01-2024