Assistent(e)

Nieuwendammer Apotheek

Dienstverband

Parttime

Locatie

Amsterdam

Wij zijn op zoek naar een apothekersassistente! 

Als apothekersassistent heb je te maken met verschillende taakgroepen. Zoals het klaarmaken en bereiden van genees-en zelfzorgmiddelen. Bij de receptafhandeling houd je je bezig met voorlichting en persoonlijke aandacht van de patiënt. De logistieke taakgroep zorgt voor de bevoorrading van medicijnen en daar hoort ook medicatiebewaking bij. Als apothekersassistent is het van belang dat je flexibel, klantgericht en kritisch kunt zijn. Je bent communicatief vaardig en kan goed zelfstandig werken maar kan ook goed je draai vinden in een team. Je weet van aanpakken en bent resultaatgericht.

Samenvattend
-        Je hebt te maken met verschillende taakgroepen.
-        Je bent zeer flexibel ingesteld en communicatief vaardig.
-        Je bent een apothekersassistent die weet van aanpakken. 

Functie-eisen

Als apothekersassistent ben je een belangrijk aanspreekpunt voor patiënten. Daarom is het van belang dat je goed kunt luisteren naar de behoeftes van verschillende patiënten. Lijkt het jou een uitdaging om te werken in een dynamische omgeving en beschik jij over de onderstaande competenties? Dan is dit wellicht iets voor jou!

-         Diploma apothekersassistent (mbo 4)
-         Kennis van Microsoft office
-         Ervaring met CGMis een pre
-         24-36 u/p beschikbaar

Bedrijfsprofiel

Nieuwendammer Apotheek (Service Apotheek) zoekt een collega in de functie van apothekersassistent, bij voorkeur werk je minimaal 24 uur. De apotheek is gevestigd in Amsterdam-Noord, parkeren is (nog steeds) gratis, tevens hebben wij 2 nevenvestigingen (uitdeelposten).

Wij kennen onze patiënten bij naam en zij ons. Een Amsterdamse apotheek met een dorpskarakter. Wij werken nauw samen met verschillende collega zorgverleners in de wijk. De apotheek is groot en heeft een eigen bereidingsunit, de apotheek is recent verbouwd (2020 tm mei).

Wil jij ons team versterken of heb je vragen? Neem dan contact op met mij, Loek. Ik geef graag nadere toelichting (020-3630335 of nieuwendammerapotheek@ezorg.nl).

Solliciteren? Dat kan direct via Het Apotheekloket! 

Nieuwendammer Apotheek

Locatie

Purmerplein 3
1023bc Amsterdam
Routebeschrijving

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Loek Rappange

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

09-01-2020