Apothekers Assistent(e)

Service Apotheek Heer

Dienstverband

Parttime

Locatie

Maastricht

Ben jij een enthousiaste, gedreven en klantvriendelijke gediplomeerd apothekersassistent(e) en ben je op zoek naar een nieuwe part-time uitdaging? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar jou!

Momenteel zijn wij op zoek naar een Apothekersassistent(e)

Dit ga je doen

Als apothekersassistent(e) vind je het leuk om klanten deskundig te helpen en te adviseren. Je werkt samen met collega’s binnen het apotheekteam, maar werkt ook met andere zorgverleners. Op een klantvriendelijke manier help jij cliënten aan de balie of sta je ze telefonisch te woord. Je geeft uitleg over de medicatie en geeft advies bij een zelfzorgvraag. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de receptafhandeling.

Dit heb je in huis

Voor deze functie zoeken wij kandidaten die in het bezit zijn van het diploma apothekersassistent. Je hebt affiniteit met het bereiden van geneesmiddelen en bent in staat nauwkeurig te werken. Je hebt lol in het omgaan met geautomatiseerde systemen en het werken met technische apparatuur. Daarnaast kun je zowel in teamverband werken als zelfstandig opereren. Ook ben je daadkrachtig, werk je veilig en heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het meedenken in verbeteringen en verder professionaliseren van de dienstverlening is jou op het lijf geschreven.

Arbeidsvoorwaarde

Werken bij Apotheek Heer betekent veel afwisseling in werkzaamheden binnen een informele setting. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en buiten de openingstijden neem je roulerend deel aan bereikbaarheids- en weekenddiensten. Hiervoor ontvang je een mooie compensatie. De arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn ingedeeld volgens de CAO apotheken. Het betreft in eerste instantie een tijdelijk contract met de intentie om dit te verlengen. 

Ben jij de collega die wij zoeken? Solliciteer direct via Het Apotheekloket!

Interesse of vragen?
Ben jij enthousiast en wil je bij ons aan de slag als Gediplomeerd Apothekersassistent(e)? Stuur dan jouw CV naar apotheekheer@ezorg.nl of bel met Roger Jadoul (HR adviseur) 06-1596 7416. 

Locatie

Einsteinstraat 34A01
6227 BZ Maastricht
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Roger Jadoul

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

04-04-2023