Apothekers Assistent(e)

Service Apotheek Roomburgh

Dienstverband

Parttime

Locatie

Leiden

Wil jij patiënten begeleiden om hun medicijnen beter te gebruiken? Kom dan ons team versterken.

Als apothekersassistent bij Service Apotheek Roomburgh zijn de werkzaamheden divers en hebben betrekking op het bewaken, controleren, adviseren en voorlichten bij het ter hand stellen van geneesmiddelen.

 

Balie-activiteiten nemen uiteraard een belangrijke plaats in, aangezien de balie het gezicht is van de apotheek. Je leert patiënten hier snel kennen, omdat de apotheek niet extreem groot is. Je bouwt een band met de patiënten op, door jouw up-to-date geneesmiddeladvies. Tot de mogelijkheden behoren ook: je bezig houden met het geneesmiddeldistributiesysteem, voorraadbewaking, bestellingen, herhaalservice. Er zijn goede contacten met de naastgelegen huisartsenpraktijk, zorgcentrum, verpleeghuis en de thuiszorg.

We werken met CGM Apotheken Digitaal Recept, Medimo, Loxis, Ncare en Medido.

 

We hebben ook twee BBL-ers in dienst, waardoor je je kennis met hen kan delen zodat zij net zo'n topper worden als jij bent! 

Onze werkdagen zijn van 8.30-17.30 uur. Tussen de middag is de apotheek een half uur dicht, waardoor we gezellig samen lunchpauze hebben. We hebben een vacature voor 25,5 uur, dus voor 3 dagen in de week. Het liefst de maandag, dinsdag en donderdag. 

Beschik je over goede contactuele eigenschappen, ben je een harde werker, klantvriendelijk, opgewekt en ben je in het bezit van een MBO diploma apothekersassistent? Solliciteer dan nu.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karin Derks of Anita van Leeuwen via 071 566 11 88 of stuur je CV naar apotheekroomburgh@ezorg.nl

Locatie

Hof van Roomburgh 1
2314ZB Leiden
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

Karin Derks

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

15-02-2024