Apothekers Assistent(e)

Service Apotheken Parkstad

Dienstverband

Parttime

Locatie

Landgraaf

Pas jij in ons gastvrije apotheekteam?

Vacature: Apothekersassistente • 24/36 uur per week • Parkstad

Wil jij als apothekersassistente altijd het allerbeste voor de klant? En word je er blij van als jij deze kunt helpen zoals hij of zij dat wil? Dan pas jij bij Service Apotheken Parkstad.

Wie ben jij?
Je bent een enthousiaste en gediplomeerde apothekersassistente. Jij weet hoe je het de klant zo makkelijk mogelijk kunt maken. Met jouw persoonlijke, heldere advies en uitleg over hun medicijnen, zelfzorgmiddelen en hulpmiddelen. Jij bent flexibel, communicatief vaardig en hebt een scherp oog voor de kwaliteitsprocessen. Werken in een team vind je fijn. En van een persoonlijke benadering van de klant? Daar krijg jij energie van.

Wat bieden we jou?
Het team helpt jou om klaar te staan voor de klant: binnen en buiten de apotheek. In een van onze apotheken in Landgraaf, Heerlen, Kerkrade of Brunssum werk je met een apotheker, collega apothekersassistenten en een team van bezorgers. Je hebt afwisselende werkzaamheden. Dat maakt het boeiend. Het team in de goed georganiseerde apotheek is betrokken en hecht. Je kunt rekenen op de prima arbeidsvoorwaarden van de CAO Apotheken.

Wist je dat alle apotheken van Service Apotheken Parkstad zijn aangesloten bij een franchiseformule met meer dan 500 aangesloten apotheken? Daarmee werk je in feite samen met 5.000 collega’s die de service met een hoofdletter S bieden in de openbare apotheek in de wijk.

Solliciteren?
Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan je CV met motivatie naar C. Bongarts via apotheek.nieuwenhagen@ezorg.nl.

Locatie

Beuteweg 14
6373 LL Landgraaf
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

51 of meer

Dienstverband

Parttime

Contactpersoon

C. Bongarts

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

03-04-2024