Beherend apotheker

Apotheek de Voorste Stroom

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Oisterwijk

Vacature beherend apotheker

bij voorkeur 38 uur per week

Apotheek de Voorste Stroom te Oisterwijk is op zoek naar een  beherend apotheker om haar apothekersteam te versterken. Wij bieden jou de mogelijkheid om als beherend apotheker aan de slag te gaan, maar ook om als jonge apotheker ervaring op te doen én in opleiding te komen tot openbaar specialist!  Ben jij een innovatieve apotheker die jong óf jong van geest is en klaar voor deze nieuwe uitdaging? Ben jij een teamspeler die houdt van samenwerkingen op te zetten en te onderhouden ?  Dan is dit jouw kans!

Wie zijn wij ?

Apotheek de Voorste Stroom is onderdeel van een gezondheidscentrum op het zorgplein met 8 huisartsenpraktijken en andere disciplines. Met de huisartsen hebben we een prettige samenwerking, voor vragen lopen we gemakkelijk binnen. Daarnaast hebben we vaste afspraken om eens per 3 maanden reviews en MFB’s bespreken. Verder heb je  2 tandartspraktijken, verloskundige praktijk, fysiotherapeut, podotherapie, hoogbegaafdpraktijk, diëtist, een plastisch chirurg (hiervoor doen we audits en leveren medicatie voor operatiekamer) een oogarts (naast gangbare medicatie leveren we specifieke ooginjecties met antilichamen), een hartkliniek met cardiologen en een polikliniek van cardiologen (leveren hier medicatie aan die ze gebruiken).                                                                      

Naast onze wijkfunctie beleveren we 5 instellingen. De grootste is een derdelijns instelling voor psychische problemen bij kinderen die intern wonen. Hier doen we 2 x per jaar FTO en 2x per jaar medicatiebeoordelingen met psychiaters en kinderartsen. Verder beleveren we De Belvertshoeve waar zowel WMO als WLZ patiënten wonen. Daarnaast beleveren we een aantal verzorgingstehuizen.

Op het moment hebben we leuke projecten lopen. Zo hebben we heel de populatie clopidogrelgebruikers (300 patiënten) opgeroepen om farmacogenetica te testen en hebben een assistente opgeleid die allergietesten kan afnemen als allergieconsulent. Dit project willen we verder uitbouwen naar een allergiespreekuur in de apotheek.

Wat bieden wij?

Een functie waarin ruimte is voor zelfstandigheid, eigen initiatief en ondernemersmentaliteit gewaardeerd wordt, met uiteraard een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. Ons team is hecht, inhoudelijk sterk en leergierig. Projecten worden met open armen ontvangen en er is een feestcommissie die eens per 2 maanden een borrel organiseert. Het AIS is Pharmacom en we werken papierloos.

Naast de lokale apotheek word je onderdeel van een groep van 16 apotheken en 18 apothekers. We gaan vaker samen naar scholingen en je kan gemakkelijk bellen om te sparren. 1 keer per maand houden wij via teams apothekersoverleg, waarbij projecten en kansen besproken worden. Je kan onderdeel worden van een focusgroep, waarbij best practices verzameld worden en/of werkwijze/projecten over de groep uitgerold worden. Je kiest zelf het onderwerp dat je aanspreekt en hebt de mogelijkheid van elkaar te leren. 1x per jaar komen we fysiek samen met de apothekers. Overdag filosoferen en discussiëren we over de visie, en ‘s avonds genieten we van een diner en informeel avondprogramma.

Interesse?

Stuur je CV en motivatie vóór 10 april a.s. naar info@apotheekhrm.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met  Bart Allerts; financieel directeur, telefoon:  06- 10597811.

 Of neem een kijkje op onze website:  www.serviceapotheek.nl/devoorstestroom

Wij horen graag van je !

Locatie

Moergestelseweg 24
5062 JW Oisterwijk
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

B. Allerts

Plaatsingsdatum

27-03-2024