Beherend apotheker

Hoge Dennen Kerckebosch

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Zeist

Wie zijn wij?

Apotheek Hoge Dennen Kerckebosch is een zelfstandige en moderne apotheek. De apotheek is onderdeel van een samenwerkingsveband van 3 apotheken. Wij zijn een groeiende, zelfstandige en lerende organisatie met een open en informele cultuur die ruimte biedt aan persoonlijke ontwikkeling. De apotheken zijn geen onderdeel van een keten of zorggroep.

Wat bieden wij?

Apotheek Hoge Dennen Kerckebosch is gevestigd in een gezondheidscentrum. De apotheek werkt goed samen met de huisartsenpraktijken, fysiotherapie en nog andere disciplines. Er wordt alle ruimte geboden voor zelfstandig functioneren op gebied van zorginhoudelijke taken (reviews, fto, etc.) en farmaceutisch beleid (bewaken, controleren en ter hand stellen van medicatie, advies, etc.).

De apotheekteam bestaat uit een ervaren team van assistenten en een tweede apotheker. De team kan zelfstandig werken en heeft zorg voor de patiënt hoog in het vaandel staan. We zijn HKZ gecertificeerd. We werken met CGM/Mira.

Functie-eisen

Apotheek Hoge Dennen Kerckebosch is op zoek naar een betrokken, initiatiefrijke en allround openbaar apotheker specialist. De vacature omvat bij voorkeur een fulltime functie, of ten minste 32 uur per week. Jouw focus zal, samen met het team, liggen op het verlenen van dagelijkse farmaceutische zorg aan onze cliënten. Je onderhoudt contacten met cliënten aan de balie en met zorgprofessionals. Je bent een teamspeler, hebt geen 9-tot-5 mentaliteit en je bent flexibel.

Lijkt het je leuk een uitdagende en afwisselende baan in een informele werksfeer voor bij voorkeur 4 tot 5 dagen per week aan te gaan?

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail met Jawad Karimi. Dat kan via 0644262352 of per e-mail via j.karimi@ezorg.nl

Graag tot horens!

Locatie

Hoog Kanje 186b
3708DL Zeist
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

1 - 10

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

J. Karimi

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

16-10-2023