Beherend apotheker

Maatschap Apotheken de Vijzel

Dienstverband

Fulltime

Locatie

Amsterdam

Vacature: Apotheker voor Cluster van drie Apotheken in hartje Amsterdam

Over ons:

In het bruisende hart van Amsterdam, in de levendige wijk de Pijp, vormen wij een hecht cluster van drie apotheken: de Ferdinand Bol apotheek, Apotheek de Pijp en de van Wou apotheek.

Onze kracht schuilt in ons indrukwekkende FTO niveau 4 en onze nauwe samenwerking met huisartsen. Door deze synergie bieden we topkwaliteit farmaceutische zorg.

Daarnaast zijn we integraal onderdeel van wijkteams, waarbij we samenwerken met huisartsen en thuiszorginstanties. Deze alomvattende benadering van gezondheidszorg stelt ons in staat om op maat gemaakte zorgoplossingen te bieden.

Verder zijn we zijn trots op onze band met Service Apotheken, een netwerk dat innovatie en kwaliteit stimuleert. Dit stelt ons in staat om voortdurend te leren en te groeien, wat ten goede komt aan onze patiënten.

Onze apotheken beschikken over de nieuwste technologieën en evolueren met de tijd. Hiermee  streven we naar voortdurende verbetering om de best mogelijke zorg voor onze patiënten te bieden. We verwelkomen een nieuwe apotheker om samen met ons deel te nemen aan deze reis van samenwerking, integratie en groei.

Wat we zoeken:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven beherend apotheker.

Jouw profiel:

  • Afgeronde of bijna afgeronde opleiding farmacie uit Leiden, Groningen of Utrecht.
  • Een focus op kwaliteit en continue verbetering.
  • Een teamspeler met uitstekende communicatievaardigheden.
  • Interesse in samenwerking met huisartsen, wijkteams en thuiszorg.
  • Een positieve instelling en een doen mentaliteit.

Wat wij bieden:

  • Een prettige en informele werksfeer in een dynamisch team.
  • Intensieve samenwerking binnen ons cluster, waarbij ruimte is voor overleg en kennisdeling met andere ervaren apothekers.
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan het Top-programma van Service Apotheek, wat je verdere professionele ontwikkeling zal ondersteunen.
  • Een werkplek waar verandering en groei centraal staan, met de mogelijkheid om actief bij te dragen aan deze ontwikkelingen.
  • Een salarisindicatie conform de cao voor apotheken.

Solliciteren: Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende kans om je carrière te starten binnen ons cluster van apotheken? Stuur dan zo snel mogelijk je korte motivatie en CV naar apothekers@ferdinandbolapotheek.nl. We kijken uit naar je verhaal en vertellen je graag meer over wat we te bieden hebben.

 

Ook als je de opleiding tot apotheker specialist nog niet hebt doorlopen nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Na 2 jaar gewerkt te hebben kun je alsnog in opleiding tot apotheker specialist bij ons. Het voordeel is dat je dan al veel ervaring hebt opgedaan. Uiteraard wordt je goed begeleid.

 

Vragen: Voor eventuele vragen of meer informatie, neem contact op met Cindy Hoonhout op telefoonnummer 020-662 1256.

Locatie

Ferdinand Bolstrat 103h
1072LE Amsterdam
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

21 - 30

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

Cindy Hoonhout

Salarisindicatie (bruto p.m.)

Conform CAO Apotheken

Plaatsingsdatum

12-02-2024