Beherend apotheker

Regioapotheek in Bernhoven

Dienstverband

Fulltime

Locatie

uden

RegioApotheek in Bernhoven zoekt een gevestigd apotheker, directeur (32-36 uur)

RegioApotheek in Bernhoven is een poliklinische- en dienstapotheek gesitueerd naast het Bernhoven Ziekenhuis in Uden. De apotheek heeft een eigen entiteit en werkt nauw samen met de apothekers in de regio, de huisartsenpost en met het Bernhoven ziekenhuis. De apotheek heeft een belangrijke rol in de regio. Als dienstapotheek wordt er 24/7 spoedzorg geleverd. En overdag worden naast receptuur van de polikliniek en ontslagreceptuur ook Add-on geneesmiddelen geleverd.

Gevestigd apotheker, directeur

Als gevestigd apotheker en directeur van de apotheek draag je zowel de farmaceutische als de financiële verantwoordelijkheid van de gehele apotheek.  Je geeft leiding aan een team van 17 assistentes en 2 ondersteunend medewerkers. En samen met de 2e apotheker en de teamleider vorm je het managementteam van de apotheek.

Jouw rol

Je bent een enthousiaste apotheker die het leuk vindt om zelf de koers van de apotheek te bepalen en deze samen met het team uit te rollen. Je hebt veel ervaring in leiding geven aan een team en weet de teamleden als geen ander te motiveren.

Er liggen veel samenwerkingskansen met het Bernhoven Ziekenhuis. Zo is de apotheek aangesloten bij Briljant Farmacie en bij de CPF en wil de apotheek nog meer specialistische zorg gaan leveren. Je ziet zorgprojecten als een uitdaging en weet je rol te pakken in de samenwerking met alle ketenpartners.

Daarnaast ben je goed financieel onderlegd en zorg je voor de gehele (financiële) bedrijfsvoering van de apotheek. Per kwartaal rapporteer je aan het STAK-bestuur van de apotheek.

Wat neem je mee?

Je bent openbaar apotheker, specialist, met sterke interesse voor de poliklinische farmacie. Je vindt het een uitdaging om je te verdiepen in complexe medicatie, ontslagrecepten en add-on medicatie. Je hebt overzicht over de processen, signaleert problemen, en hebt een kwaliteitsgerichte blik. Je krijgt energie van samenwerken met het team en met het ziekenhuis. Qua competenties ben je zelfstandig, patiëntgericht, stressbestendig en kwaliteitsgericht. Je bezit goede communicatieve, leidinggevende en sociale vaardigheden.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende baan in een dynamische omgeving. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform KNMP/VAD en afhankelijk van jouw ervaring. Contractduur 1 jaar, met uitzicht op vast.

Meer informatie

Is jouw belangstelling gewekt, maar wil je graag nog wat meer informatie over de vacature, dan kun je contact opnemen met A.J.M. de Korte, bestuur Regioapotheek in Bernhoven.

Solliciteren

Enthousiast geworden? Stel jezelf dan aan ons voor in een gemotiveerde sollicitatiebrief met CV. Deze kun je richten aan A.J. M. de Korte, addekorte@ezorg.nl

Locatie

Nistelrodeseweg 10
5406PT uden
Routebeschrijving

Aantal medewerkers

11 - 20

Dienstverband

Fulltime

Contactpersoon

ad de korte

Plaatsingsdatum

09-01-2024